”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Testa dina "skills" i jakten på att identifiera cyberattacker!

Delta på den interaktiva virtuella utmaningen – Capture the Flag – som riktar sig till tekniker som arbetar med Palo Alto Networks Cortex XDR. Res runt jorden på 90 minuter i jakten på att identifiera, stoppa och lösa attacker. En rolig interaktiv övning där dina kunskaper ställs på prov!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.


Vi kan hjälpa er att skapa smarta IT-säkerhetslösningar för ert företag!


Vilken lösning passar ditt företag?

Vi erbjuder en kombination av olika säkerhetslösningar som paketeras och skräddarsys för att säkerställa att ditt företags infrastruktur och information behålls skyddad och intakt.

IT-chefer idag har inte råd att endast fokusera på en typ av säkerhetsattack och fortfarande förvänta sig att deras nätverk förblir opåverkat.

Att vara utan en säkerhetsplan för alla typer av attacker gör ert nätverk mycket sårbart och utgör en fara för företagets rykte, intäkter och produktivitet.

Titta igenom vår portfölj av IT-säkerhetslösningar!

Brandväggar

Intelligens, automation, och hög prestanda för att stoppa avancerade attacker   Fundamentet inom nätverkssäkerhet är insyn och kontroll genom brandväggen. Brandväggen...

Läs mer

Molnsäkerhet

 

Läs mer

Klientsäkerhet

 

Läs mer

DDoS som tjänst

 

Läs mer

NetNordic Shield

En säker och automatiserad åtkomstkontroll Det är ofta den mänskliga faktorn som är den största säkerhetsrisken vad gäller cybersäkerhet. Det...

Läs mer

NetNordic Office Protect

 

Läs mer

Personlig Företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales.se@netnordic.com


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare

Personlig Företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales.se@netnordic.com


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare