”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
 
Virtuell workshop – Hands-on investigation and threat hunting – Cortex XDR

Delta på “hands-on investigation and threat hunting” workshop – där du under 3 timmar får känna på dina färdigheter och se hur du kan stoppa sofistikerade attacker. Vi håller workshopen vid tre tillfällen: 30/6, 10/7 och 31/7.

Till anmälan
Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.


Vi kan hjälpa er att skapa smarta IT-säkerhetslösningar för ert företag!


Vilken lösning passar ditt företag?

Vi erbjuder en kombination av olika säkerhetslösningar som paketeras och skräddarsys för att säkerställa att ditt företags infrastruktur och information behålls skyddad och intakt.

IT-chefer idag har inte råd att endast fokusera på en typ av säkerhetsattack och fortfarande förvänta sig att deras nätverk förblir opåverkat.

Att vara utan en säkerhetsplan för alla typer av attacker gör ert nätverk mycket sårbart och utgör en fara för företagets rykte, intäkter och produktivitet.

Titta igenom vår portfölj av IT-säkerhetslösningar!

Brandväggar

Intelligens, automation, och hög prestanda för att stoppa avancerade attacker   Fundamentet inom nätverkssäkerhet är insyn och kontroll genom brandväggen. Brandväggen...

Läs mer

Molnsäkerhet

 

Läs mer

Klientsäkerhet

 

Läs mer

DDoS som tjänst

 

Läs mer

NetNordic Shield

En säker och automatiserad åtkomstkontroll Det är ofta den mänskliga faktorn som är den största säkerhetsrisken vad gäller cybersäkerhet. Det...

Läs mer

NetNordic Office Protect

 

Läs mer

Personlig företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales@netnordic.se


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare

Personlig företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales@netnordic.se


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare