Contact by mail

Offentlig sektor och Kammarkollegiet

Offentlig sektor och Kammarkollegiet:
Kammarkollegiets Ramavtal för Datacenter/Nätverk och säkerhet

NetNordic Sverige är en av sju ramavtalsleverantörer på Kammarkollegiets ramavtal för Datacenter, delområde nätverk och säkerhet. Ramavtalet trädde i kraft i oktober 2022 och gäller i upp till fyra år.

Delområdet omfattar hårdvara, programvara och tjänster för till exempel nätverksväxel, router, trådlösa nätverk, lastbalanserare, brandvägg, Virtual Private Network, intrångsdetektering och övervakning.

Ramavtalet riktar sig till avropsberättigade myndigheter, kommuner och regioner där avrop sker genom förnyad konkurrensutsättning för samtliga ramavtalsleverantörer som ges möjlighet att lämna anbud.

På Kammarkollegiets hemsida för ramavtalet finns all nödvändig information om avropsberättigade och hur man gör avrop på ramavtalet – se mer på avropa.se.

Vi har valt att arbeta med teknologier från marknadsledande leverantörer inom varje fokusområde och satsar på att ha de högsta certifierade konsulterna och den bästa kundsupporten. Vi ser fram emot att kunna bidra med marknadsledande nätverks- och säkerhetslösningar till er som avropsberättigad på ramavtalet!

Kontakta gärna NetNordics kontaktperson för ramavtalet – Offentlig sektor och Kammarkollegiet;

Fredrik Hökegård
fredrik.hokegard@netnordic.com
+46 760 040 006

Om NetNordic

Kunder väljer att arbeta med oss ​​baserat på förtroende, objektiva funktionella dialoger och vår förståelse för kundernas behov samt vårt starka engagemang. Våra seniorexperter och specialister har djup IT-kunskap och expertis – med fokus på: att våra kunders IT-miljöer är säkra och tillgängliga, året runt, dygnet runt.

Referenser

Sunet

Nästa generations utbildningsnätverk Kundvärde: Ökad kapacitet, bättre drifttid och ny funktionalitet. NetNordic har levererat ett nytt stam- och transportnätverk till Sunet. Ökad kapacitet, bättre drifttid och ny funktionalitet säkerställer att Sunet kan erbjuda sina kunder tjänster med hög kapacitet i Sunets Next-Generation Educational Network. Fakta om Sunet Landsomfattande hybridnätverk med optisk transport och centraliserad routing 100… Läs mer »
Borås Stad (NetNordic_kundcase)

Borås stad följer sin digitala strategi genom att automatisera och stärka sin Cybersäkerhet

Borås är den näst största staden i folktäta Västra Götalandsregionen. 1,5 miljoner människor bor inom en 10-milsradie. Med mer än 113 000 invånare är Borås landets trettonde största kommun. I Borås finns spetskompetens inom miljöteknik och textil innovation, logistik och elektronisk handel. År 2021 firar Borås 400 år som stad. Kung Gustav II Adolf faställde… Läs mer »
Wasa kredit

Wasa Kredit - E-post, en attackvektor som kräver mer än standardskydd

Wasa Kredit är ett finansbolag som erbjuder leasing- och avbetalningsfinansiering dels genom samarbetspartners inom bland annat fordonshandel, dator/kontorshandel och maskinhandel, dels direkt till företagskunder. Wasa Kredit erbjuder också lån och kontokortskrediter till privatpersoner. Wasa Kredit ingår i Länsförsäkringsgruppen och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Växjö, Umeå och Örebro. ”Vi anser precis som många andra… Läs mer »