”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Virtuell workshop – Cortex XDR Capture the flag

Find the most sophisticated threats, understand how they breached your organization, hunt them across your environment, and drive the quickest and most effective response. Read more…

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

NetNordic - Insight

Insikter från branschens experter

Låt oss få ge dig en inblick i hur vi hjälper våra kunder att utveckla och förvalta sina kundunika IT-lösningar. Här har vi samlat videofilmer, referensberättelser och artiklar - där du kan sortera materialet på IT-säkerhet, Datacenter, Nätverk och Integrated Communication.

NetNordic

Vi är ditt företags bästa "Companion"

Vi andas teknologi och älskar smarta lösningar. Vi är NetNordic.

NetNordic levererar IT-lösningar för framtiden. Med hjälp av marknadsledande teknik och våra högt certifierade IT-konsulter hjälper vi dig att nå dina affärsmål. Tveka inte att kontakta oss – för ett bra samarbete!

Vad är du intresserad av?

Enklaste sättet att få våra artiklar är att prenumerera. Välj det du är mest intresserad av så ser vi till att du får de artiklarna rakt ned i din inbox.

Senaste innehållet