”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
NetNordic Summit 2020 (online)

Ett digitalt event med ett krispigt och färskt innehåll inom IT-säkerhet och smarta datacenter. Tillsammans med marknadsledande leverantörer och marknadens absolut vassaste teknologier har vi skräddarsytt ett innehåll för dig som är beslutsfattare inom IT/drift och säkerhetsfrågor. Agendan består av keynote-talare, inspirerande föreläsare och inte minst intressanta breakout sessions. Anmäl dig redan idag!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

Vi är din bästa ”Companion”

Vi på NetNordic hjälper våra kunder i deras digitaliseringsresa. Vi gör detta genom att tillhandahålla och integrera smarta system, lösningar och tjänster inom Cybersecurity, Datacenter, Nätverk och Integrated Communication (IC/UC). Vi vinner kundförtroenden baserat på sakliga funktionella dialoger, kunskap och engagemang. Vår verksamhet är inriktad på en enda sak; att våra kunders IT-miljöer är trygga och tillgängliga, dygnet runt, året om.

Vi jobbar med de ledande leverantörerna i världen inom respektive område och vi sätter en prestige i att ha de högst certifierade konsulterna och den bästa supporten. Vår strävan är att vara våra kunders ”Best Companion” på deras digitaliseringsresa.

Om NetNordic Group

NetNordic Group är en nordisk systemintegrator specialiserad inom nätverk, säkerhet, datacenter och integrerad kommunikation. NetNordic levererar kundspecifika lösningar och tjänster. Vi strävar alltid efter att vara våra kunders “Best Companion”, vi vill hjälpa våra kunder med deras digitala möjliggörande genom design, leverans och hantering av nästa generations tjänster och lösningar. NetNordic omsatte cirka 1,5 miljarder NOK (proforma) under 2019. Efter förvärvet har företaget cirka 380 anställda på 14 kontor i Norden, och våra lösningar distribueras genom dotterbolag i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Majoritetsaktieägare i NetNordic är Norvestor och anställda.

Vi är ambitiösa, teamorienterade och pålitliga.

På NetNordic håller vi hårt på våra värdeord:

  • Ambitiösa – På NetNordic arbetar vi för att skapa framgång för våra kunder.
  • Teamorienterade Vi bidrar som individer men agerar tillsammans.
  • Pålitliga – Vi håller våra löften och verkställer enligt plan.

Personlig företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales@netnordic.se


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare

Personlig företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales@netnordic.se


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare