Contact by mail

Om NetNordic

NetNordic’s fokus är att skapa och leverera smarta/intelligenta integrationer specialiserade på lösningar och tjänster för kritisk infrastruktur inom området cybersäkerhet, säkra datacenter, säkra nätverk och säker collaboration. Som en nordisk leverantör av moln- och infrastrukturtjänster förbättrar och förstärker vi våra kunders affärskritiska verksamhet. NetNordic förenklar komplexiteten.

Vi använder innovativ marknadsledande teknik, skräddarsydda och specialiserade lösningar för att möta dina behov – specifikt för din bransch. Tillsammans med våra kompetenta tekniska rådgivare och högt certifierade IT-konsulter förbättrar vi ditt affärsvärde genom att applicera en mer flexibel, säker och skalbar applikations- och molninfrastruktur. Vi levererar allt från arkitektur och design, till implementering och projektledning samt support- och driftstjänster. End-to-end tjänster för er digitala resa.

Kunder väljer att arbeta med oss ​​baserat på förtroende, objektiva funktionella dialoger och vår förståelse för kundernas behov samt vårt starka engagemang. Våra seniorexperter och specialister har djup IT-kunskap och expertis – med fokus på: att våra kunders IT-miljöer är säkra och tillgängliga, året runt, dygnet runt.

Vi har valt att arbeta med marknadens absolut vassaste teknologier från marknadsledande leverantörer inom varje fokusområde. Vi satsar på att ha de högsta certifierade konsulterna och den bästa kundsupporten. Vårt mål är att vara våra kunders ”Best Companion” i deras digitaliseringsresa!

Vi levererar integration och
säkerhet inom affärskritisk IT

Den ledande samarbetspartnern inom end-to-end digitalisering

NetNordic levererar managerade tjänster och lösningar till medel- och stora företag inom både privat och offentlig sektor. NetNordic bygger och hanterar IT-lösningar för framtiden med fokus på viktiga kundvertikaler med stark lokal regional närvaro.

Vårt mål är att vara den mest pålitliga partnern inom den ledande digitaliseringen inom multimoln & applikationer i Norden. Vi vill hjälpa våra kunder med deras digitala resa genom design, leverans och hantering av nästa generations IT-tjänster och lösningar.

Genom att använda marknadens absolut vassaste teknologier kan våra kompetenta rådgivare och högt certifierade IT-konsulter hjälpa våra kunder att nå sina affärsmål!

Att vara din ”Best Companion“
är vårt mål!

Vi strävar alltid efter att vara våra kunders “Best Companion” och vill hjälpa våra kunder med deras digitalisering genom design, leverans och hantering av nästa generations tjänster och lösningar.

Vi är ambitiösa, teamorienterade och pålitliga

Vi är ett nordiskt företag

NetNordic har cirka 650 anställda, representerade i dotterbolag i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Totalt har vi 17 kontor i hela Norden.

NetNordic växer stadigt, delvis genom förvärv, men också organiskt. Under år 2022, NetNordics omsättning (proforma) var 2,1 miljarder NOK.

NetNordics uppdrag är att bygga och leverera lösningar och tjänster för ett bättre samhälle.

Det lilla ”stora” företaget!

NetNordic agerar snabbt, smidigt och flexibelt – tillsammans med våra kunder. Vi arbetar mycket hårt för att våra kunder ska känna sig speciella, sedda och hörda. Som kund hos NetNordic har du alltid tillgång till de allra bästa inom vår bransch – som är där för att hjälpa dig med dina IT-behov. Våra anställda är de allra bästa på vad de gör och är välutbildade/certifierade inom den allra senaste tekniken.

DIN PÅLITLIGA RÅDGIVARE I DIGITALISERINGSRESAN

NetNordic Group

NetNordic grundades 2001 och har genom åren vuxit både organiskt och genom förvärv. Vi har ett starkt och tätt förhållande tillsammans med marknadens ledande teknologitillverkare. Vårt mål är att vara våra kunders “Best Companion” och därigenom förverkliga vår kunds fulla potential genom design, leverans och hantering av nästa generations lösningar och tjänster inom området cybersäkerhet, säkra datacenter, säkra nätverk och säker Integrerad kommunikation. Vi förbättrar din affärskritiska verksamhet och är din nordiska leverantör av moln och infrastruktur.

NetNordic består av moderbolaget NetNordic Group AS där följande dotterbolag ingår i koncernen: NetNordic Norway AS, NetNordic Sweden AB, NetNordic Denmark A / S och NetNordic Finland OY. Huvudägaren i NetNordic Group är Norvestor (privat kapital) med cirka 60% av aktierna, medan övriga aktier ägs av de anställda.

Norvestor

Norvestor är ett ledande riskkapitalbolag med fokus på ”mid-market buyouts” i Norden. Teamet har arbetat tillsammans sedan 1991 och gjort det till ett av de mest erfarna ”private equity teams” i Norden, efter att ha genomfört 71 investeringar med >250 tilläggsförvärv, 50 exits, inklusive 15 börsintroduktioner. Fonden strävar efter att investera i tillväxtföretag på den nordiska mellanmarknaden som har potential att uppnå en ledande nordisk eller internationell position, vanligtvis genom organisk tillväxt, förvärv över fragmenterade industrier eller genom geografisk expansion. Norvestor investerar vanligtvis i företag som tillhandahåller tjänster, ofta där digitalisering eller tillgänglig teknik kan användas för att göra hållbara effektivitetsvinster och skapa verkligt värde för kunder och samhälle.

Läs mer på www.norvestor.com