Contact by mail

Arbeta på NetNordic

Arbeta på NetNordic

Att arbeta på NetNordic ska drivas av stolthet, engagemang och lönsamhet. Som företag prioriterar vi att attrahera de bästa medarbetarna för att skapa en dynamisk miljö för våra anställda och som kommer till gagn för våra kunder.

AmbitiousReliableTeam Oriented

Ambitious – Vi arbetar hela tiden för att skapa framgång för våra kunder.
Reliable
– Vi håller våra löften och verkställer enligt plan.
Team Oriented
– Vi bidrar som individer men agerar tillsammans.

Meningsfullt arbete

Vi på NetNordic HR strävar efter att skapa meningsfulla och utvecklande arbeten där de anställda själva medverkar i utformningen av sin egen arbetssituation samt deltar i förändrings- och utvecklingsarbetet på arbetsplatsen. Arbetsförhållandena skall ge möjlighet till omväxling, samarbete och sociala kontakter med arbetskamraterna.

Utbildning

För att säkerställa att vi attraherar de bästa medarbetarna och på så vis erbjuder våra kunder den bästa möjliga servicen, är utbildning och certifieringar något som NetNordic satsar mycket på. Vår personal är certifierade på högsta nivå för att säkerställa kvaliteten i alla våra åtaganden. Våra projektledare och systemingenjörer deltar kontinuerligt i workshops och utbildning för att förvärva kunskap om nyaste produkter och teknologier.

Attrahera de bästa medarbetarna

En viktig ingrediens i förverkligandet av NetNordics uppdrag är förmågan att attrahera de bästa medarbetarna inom olika områden. Hittills har vi lyckats över förväntan. Detta ger våra kunder tillgång till en erfaren och kompetent samarbetspartner, ett proaktivt bollplank som i hög grad bidrar till framgångsrika projekt med minimerade risker. Vår kombination av gedigen kompetens och ledande produkter har varit nyckeln till vår framgång.

När du väljer NetNordic

När du väljer NetNordic kommer du att träffa certifierade konsulter med lång erfarenhet från branschen. Du hittar också ett team av duktiga, kreativa och entusiastiska människor. Genom att använda den senaste tekniken kan vi ge betydande ekonomiska fördelar för våra kunder. Många av våra kunder har också kunnat få betydande konkurrensfördelar tack vare våra lösningar och tjänster.

Medarbetarcykeln

Vi på NetNordic HR arbetar med alla delar inom medarbetarcykeln med utgångspunkt från företagets mål och vision. Genom att arbeta utifrån ett affärsdrivet HR-perspektiv tror vi på att vi kan tillföra ökat värde för företaget, medarbetare samt kunder.

Vill du söka jobb hos oss?

Om du vill söka jobb hos oss så gör du det under lediga tjänster. Hittar du ingen passande tjänst, så tveka inte att skicka in en spontanansökan till oss. Skicka ditt CV samt personliga brev till hr@netnordic.se.

Information till arbetssökande

NetNordic stödjer Wildhood Foundation

Hotet mot biologisk mångfald. Aldrig förr i mänsklighetens historia har naturen varit under så stor press som nu.