”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
NetNordic Summit 2020 (online)

Ett digitalt event med ett krispigt och färskt innehåll inom IT-säkerhet och smarta datacenter. Tillsammans med marknadsledande leverantörer och marknadens absolut vassaste teknologier har vi skräddarsytt ett innehåll för dig som är beslutsfattare inom IT/drift och säkerhetsfrågor. Agendan består av keynote-talare, inspirerande föreläsare och inte minst intressanta breakout sessions. Anmäl dig redan idag!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

Arbeta på NetNordic

Om NetNordic

En viktig ingrediens i förverkligandet av NetNordic uppdrag är förmågan att attrahera de bästa medarbetarna inom olika områden för att vi ska kunna erbjuda våra kunder den bästa möjliga service. Vi letar därför efter personer som har en relevant utbildning eller erfarenhet för rollen som skall tillsättas. Innan du söker jobb hos oss är det viktigt att läsa på om våra värderingar samt om hur det är att arbeta på NetNordic. För att passa in hos oss på NetNordic är det av största vikt att dessa värderingar stämmer in på hur Du är som person och hur Du vill arbeta.

Våra värderingar

Vi är ambitiösa – Vi arbetar hela tiden för att skapa framgång för våra kunder.

Vi är teamorienterade – Vi bidrar som individer men agerar tillsammans.

Vi är pålitliga – Vi håller våra löften och verkställer enligt plan.

Meningsfullt arbete

Vi på NetNordic HR strävar efter att skapa meningsfulla och utvecklande arbeten där de anställda själva medverkar i utformningen av sin egen arbetssituation samt deltar i förändrings- och utvecklingsarbetet på arbetsplatsen. Arbetsförhållandena skall ge möjlighet till omväxling, samarbete och sociala kontakter med arbetskamraterna.

Utbildning

För att säkerställa att vi attraherar de bästa medarbetarna och på så vis erbjuder våra kunder den bästa möjliga servicen, är utbildning och certifieringar något som NetNordic satsar mycket på. Vår personal är certifierade på högsta nivå för att säkerställa kvaliteten i alla våra åtaganden. Våra projektledare och systemingenjörer deltar kontinuerligt i workshops och utbildning för att förvärva kunskap om nyaste produkter och teknologier.

Attrahera de bästa medarbetarna

En viktig ingrediens i förverkligandet av NetNordics uppdrag är förmågan att attrahera de bästa medarbetarna inom olika områden. Hittills har vi lyckats över förväntan. Detta ger våra kunder tillgång till en erfaren och kompetent samarbetspartner, ett proaktivt bollplank som i hög grad bidrar till framgångsrika projekt med minimerade risker. Vår kombination av gedigen kompetens och ledande produkter har varit nyckeln till vår framgång.

När du väljer NetNordic

När du väljer NetNordic kommer du att träffa certifierade konsulter med lång erfarenhet från branschen. Du hittar också ett team av duktiga, kreativa och entusiastiska människor. Genom att använda den senaste tekniken kan vi ge betydande ekonomiska fördelar för våra kunder. Många av våra kunder har också kunnat få betydande konkurrensfördelar tack vare våra lösningar och tjänster.

Medarbetarcykeln

Vi på NetNordic HR arbetar med alla delar inom medarbetarcykeln med utgångspunkt från företagets mål och vision. Genom att arbeta utifrån ett affärsdrivet HR-perspektiv tror vi på att vi kan tillföra ökat värde för företaget, medarbetare samt kunder.

Vill du söka jobb hos oss?

Om du vill söka jobb hos oss så gör du det under lediga tjänster. Hittar du ingen passande tjänst, så tveka inte att skicka in en spontanansökan till oss. Skicka ditt CV samt personliga brev till hr@netnordic.se.

Information till arbetssökande

Personlig företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales@netnordic.se


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare

Personlig företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales@netnordic.se


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare