Contact by mail

Vi är experter på CloudOps

När man fått upp allt i molnet, vem ser till att det fungerar? Antingen så gör man det själv, eller så låter ni oss ta hand om det åt er. Vi är experter på CloudOps!

Skala er lösning på bästa
sätt med CloudOps!

För att kunna hantera och skala ert cloud på ett effektivt sätt krävs en djupare förståelse för cloud best-practices och hur man bäst ska analysera den nuvarande lösningen för att både förebygga driftstörningar och planera inför att expandera eller uppdatera tjänsterna.

NetNordic har kompetensen som krävs för att se till att era tjänster har hög tillgänglighet, skalbarhet och optimal prestanda; oavsett komplexitet och leverantör. Våra konsulter har lång erfarenhet av att designa och managera cloud-lösningar likväl som att migrera lösningar in i molnet.

NetNordic kan erbjuda hela eller delar av designen, implementationen och driften som en tjänst. Med alla de fördelar som det innebär i form av effektivisering, trygghet och möjligheten att snabbt öka och minska omfattningen.

CloudOps som en tjänst

En tjänst kan se ut på oändligt många sätt, vilket gör sig utmärkt när ni har ett specifikt behov att uppfylla. NetNordic tillhandahåller resurskonsulter, konsulttjänster och kan erbjuda allt som en tjänst. Vi paketerar det som ni behöver enligt era önskemål. 

Vi kan managera tjänsten åt er genom en av våra service operations managers och ger er insyn via t.ex. KPI och SLA; eller så styr ni tjänsten själva, ni bestämmer!

Vi kan hjälpa er in i molnet!

En av NetNordics företagskunder stod inför utmaningen att migrera hundratals applikationer till molnet. NetNordic har bidragit med ett team som hjälpt dem skapa en arkitektur som täcker in både nätverk och säkerhet, med hjälp av CloudOps. Kunden har även anlitat NetNordic för att drifta och underhålla lösningen.