Contact by mail

Varför är Backup viktigt när du flyttar tjänster till molnet?

De flesta företag idag är på en digitaliseringsresa, där de har börjat flytta fler av sina viktigaste applikationer och tjänster till molnet, eftersom fördelarna är många. Med applikationerna flyttas också data till molnet, och det som många glömmer är säkerhetskopiering.

Även om en molnleverantör tar ansvar för driftstid, skalbarhet och stabilitet på själva plattformen, är företaget själv ansvarigt för att säkerställa att informationen hanteras på ett säkert sätt och att obehöriga inte får tillgång.

En enkel försäkring, om ni blir offer för dataintrång, är att ha bra rutiner för att säkerhetskopiera dina viktigaste uppgifter.

Säkerhetskopiering antingen med dig själv eller med en professionell minimerar risken för dataförlust. NetNordic har erfarenhet, expertis och samarbete med ledande teknologipartners för att hjälpa ditt företag att etablera reservlösningar.

AdobeStock_211795866-1024x683

Hur man skyddar data i en
hybrid IT-miljö

Data blir allt viktigare för företag i en digital vardag och är för många den viktigaste tillgången. Många företag använder molntjänster eller andra leveransmodeller som får data att splittras, och det blir mer utmanande att ha kontroll över säkerheten för företagets viktigaste data.

NetNordic vill därför tillsammans med en strategisk partner sätta fokus på detta och hjälpa kunder att få tillbaka kontrollen över sina data och göra säkerhetskopiering enkel igen, oavsett var de lagras. Detta kan lösas genom att leverera en plattform som konsoliderar företagets data och samlar in säkerhetskopiering.

NetNordic Backup Services

Vår expertis är din säkerhet. Välj mellan olika tjänster för att säkra dina viktigaste data. Vi är ISO 9001-certifierade och följer standardens kvalitetskrav för informationssäkerhet, vilket garanterar snabb och säker återställning av dina data om något oförutsett skulle hända.

Vi har också full kontroll över hela vår leveranskedja eftersom allt drivs från vårt eget datacenter i Sverige. Läs mer om NetNordic SMARTCLOUD – Backup-as-a-Service (BaaS) (pdf).

NetNordic Smart Backup for Office 365

Microsoft har inbyggd grundläggande datasäkerhetsfunktionalitet men ansvarar inte för företagsdata och har inga krav på långvarig datalagring.

Därför har NetNordic utvecklat Smart backup för Office 365, vilket är en komplett DR-miljö för säkerhetskopiering och arkivering av företagets Office 365-data till annan lagringsplats. Läs mer om NetNordic – Hosted Office 365 mail backup (pdf)

Våra tilläggstjänster

  • Sekundär lagring
  • Säkerhetskopiering av Office365
  • Filserver som en tjänst
Backup-Office-365--e1615298407569

Cybersäkerhet

Helhetsgreppet förutsätter rätt anpassade teknologier, processer och en av verksamheten understödd cyberkultur.

Cyber_Security_Web_Front_Page_2021