Contact by mail

2 november 2020

Palo Alto Networks

Palo alto networks

Global Cybersecurity Leader

Palo Alto Networks arbetar varje dag för att förutse, upptäcka och avvärja en värld av digitala hot i ett försök att skydda ditt digitalt. Cybersäkerhet är deras specialitet och de är en ledare i nästa generations teknik inom säkerhetslösningar.

NetNordic är en stolt Diamond Innovator-partner. Tillsammans kan vi erbjuda den bästa säkerhetslösningen för ditt företag.

Palo alto networks

Palo Alto är framtidens företag när det gäller implementering av cybersäkerhetslösningar. Deras integrerade säkerhetsplattform erbjuder effektiva cybersäkerhetslösningar för nätverk, moln och mobila enheter baserat på nästa generations teknik inom säkerhet, AI, automatisering och analys.

Våra experter är redo att tillhandahålla de bästa verktygen – för att hjälpa dig med en effektiv säkerhetsstrategi, förenkla aktiviteter och avvärja hackerattacker.

Palo Alto Networks lösningar

Undvik cyberattacker med Strata, som är den marknadsledande nätverkssäkerhetslösningen och nästa generations brandvägg. Den gör det möjligt för din organisation att omfamna nätverksförändringen samtidigt som dina användare, applikationer och data är säkra.

Prisma Cloud erbjuder dig det bredaste utbudet av säkerhets- och efterlevnadstäckning, under hela utvecklingscykeln, i moln- och hybridmolnmiljöer. Det skyddar dina användare, applikationer och data oavsett var de befinner sig.

Cortex är branschens mest omfattande utbud av säkerhetsåtgärder som gör det möjligt för organisationer att få bästa möjliga upptäckts-, utrednings-, automatiserings- och svarsfunktioner.

Att driva innovation genom starka partnerskap

NetNordic’s teknologipartners har varit nyckeln till vår framgång sedan 2001 och är en avgörande del för att nå vår vision att bli Nordens mest pålitliga IT-partner. För att lyckas med vårt uppdrag har vi noggrant valt ut partners som täcker alla delar från datalagring, virtualisering, moln, nätverk och säkerhet.

Det är tack vare det arbete vi gör tillsammans med dem som gjort oss kända i branschen för att skapa innovativa lösningar. Det innebär att ni aldrig behöver välja mellan att spara pengar och att skaffa er den kompetens ni behöver för att lyckas. För att säkerställa att vi alltid levererar högsta möjliga nivå av service och support fortsätter vi att ständigt investera i utbildning och certifiering av vårt team.

/svg>

Läs mer om våra lösningar: