Contact by mail

Molnbaserade växellösningar för ditt företag

Mobilväxel. Arbeta mer flexibelt i molnet. Få flera fördelar med molntjänster.

Ta med dig växeln när du jobbar utanför kontoret.

En molnväxel för dina behov. NetNordic Cloud är den främsta produkten bland våra växellösningar.

Genom mobilväxeln sköter tiotusentals nöjda användare världen över dagligen sin telefoni, chatt och SMS. Den ger dig växelns alla funktioner direkt i din mobil, dator, fasta eller trådlösa telefon.

Du nås på ett och samma nummer oavsett var du är eller vilken typ av telefon du använder. Man kan enkelt själv ställa in när och var man är tillgänglig – och du kan arbeta från ditt mobila kontor.

Ring oss direkt på 08-51 06 27 10 eller kontakta oss, eller läs vidare!

Molnväxel_web_2

Alltid anpassat efter dina behov

Du får en flexibel och framtidssäker lösning som enkelt anpassas när din organisation förändras. Om du har ett eller flera kontor, om du har en eller tusentals användare – vi anpassar din lösning så den alltid fungerar smidigt. Och vi ger oss inte förrän du är nöjd. Vi hjälper dig även att integrera lösningen mot andra system som ditt företag använder. Du har många olika valmöjligheter för vilka mobiloperatörer du ansluter till din mobilväxel.

Alltid enkelt

Det är mycket enkelt att komma igång och arbeta med NetNordic Cloud mobilväxel. De användarvänliga gränssnitten är utformade så att du alltid känner igen dig oavsett vilken typ av telefon du använder. Du kan till och med hantera företagets lösning på egen hand via webben. Vill du ha hjälp ringer du vår uppskattade support där du får tala med en tekniker som hjälper dig. Normalt svarar vi inom en minut.

Skapa en lösning som passar er bäst

NetNordic Cloud är integrerad med era mobiler över hela världen och kan även användas med mjukvarutelefon på datorn, fasta telefoner och trådlösa telefoner. Ni får tillgång till alla växeltjänster ett företag kan behöva. Välj vilka telefoner användarna ska ha och de funktioner företaget behöver så ordnar vi resten.

För mer information om våra licenser för molnbaserad företagsväxel.

Alltid ekonomiskt

Med NetNordic Cloud behöver du inte investera i en egen växel och du vet alltid exakt vad det kostar. Du behåller företagets likviditet och slipper äga hårdvara och ta driftsansvar. Du kan löpande anpassa telefonin efter företagets skiftande behov. Dessutom möjliggör NetNordic Cloud kostnadseffektiva internationella lösningar. Har ditt företag kontor i olika länder finns exempelvis möjlighet att ringa kostnadsfritt till varandra.