Cyberskyddens försvarslinjer

NetNordic har utvecklat en illustration som representerar vår konceptarkitektur för cyberskydd, baserad på den beprövade metoden:

Defense-in-Depth

Denna illustration visar inte bara var vi placerar våra tekniska förebyggande skydd, utan även hur vi identifierar och agerar mot attacker, vår förmåga att återställa data och system vid behov, samt vikten av utbildning och medvetenhetshöjande åtgärder inom området cybersäkerhet. Verktyget ger en överskådlig bild av vår omfattande strategi för helhetsgreppet att skydda din verksamhet mot cyberhot.

Är du ”cyberfrisk” och beredd när attacken kommer?

Förberedd

Kultur av cybersäkerhetsmedvetenhet är lika viktigt som tekniska skydd. Vi hjälper till med implementeringen och utrullningen av ett omfattande cybersäkerhetsmedvetenhetsprogram, med stöd av ledande utbildningstjänst från Proofpoint. Vi säkerställer att er personal är välutbildad och kan hantera cyberhot effektivt.

Människocentrerad cybersäkerhet

Förberedd:

Människocentrerad cybersäkerhet


Första försvarslinjen:

Multifaktor-autentisering: Lösenordens tid är förbi. Vi erbjuder toppmodern identitetshantering och säker inloggning från Microsoft och Okta.

Brandväggar: Brandväggar är avgörande i modern säkerhetsarkitektur men kräver noggrann placering, avancerad funktionalitet och skräddarsydd konfiguration. Vi nätverkssäkerhet genom att implementera ledande lösningar från Palo Alto Networks, anpassade för datacenter, kontor, OT/ICS/SCADA-miljöer, molninfrastruktur eller SASE-tjänst.

Epostskydd: Med e-post som den främsta angreppsvektorn, erbjuder vi framkantsskydd mot såväl bedrägerier som riktade angrepp. Vårt skydd från Proofpoint ger starkt försvar för verksamhetens kommunikation och medarbetare.

Endpoint Security: I en värld där varje ansluten enhet är en potentiell ingångspunkt och måltavla för hotaktörer, är det avgörande att säkra dessa bortom EDR/Anti-virus. Med Palo Alto Networks Cortex XDR erbjuder vi ett av marknadens absolut starkaste skydd av servrar och klientdatorer.

Första försvarslinjen:

Skydd av identiteter, data och varumärke


Andra försvarslinjen:

Segmentering: Genom att implementera ledande teknologier från Illumio och Palo Alto Networks, delar vi upp nätverket i distinkta segment för att effektivt begränsa en angripares förmåga att röra sig lateralt efter att ha komprometterat en enhet. Vår expertis sträcker sig till nätverkssegmentering, mikrosegmentering för virtuella servrar, samt nanosegmentering för applikationer och processer.

Andra försvarslinjen:

Zero Trust segmentering


Tredje och sista försvarslinjen:

Smart Backup: Med marknadens ledande backup-lösningar från Cohesity erbjuder vi inte bara toppmodern teknologi för dataskydd. Vi hjälper er också att implementera dessa system eller levererar dem som en hanterad tjänst.

Backup as a Service

Tredje försvarslinjen:

Smart Backup


Övervakning med svarsåtgärder:

NetNordic erbjuder en SOC-tjänst (Security Operations Center) som säkerställer en kontinuerlig och trygg säkerhetsövervakning för er verksamhet. Vår tjänst inkluderar en tydlig kostnadsmodell, avancerad funktionalitet och ett engagemang som anpassas efter era unika behov. Detta innebär att ni får tillgång till expertis och teknologi som aktivt identifierar och hanterar säkerhetshot i realtid, vilket ger er en omfattande skyddsnivå och sinnesro.

Security Operations Center (SOC)

Övervakning med svarsåtgärder:

Security Operations Center (SOC)

Kontakta oss!

Ring oss gärna direkt på vårt telefonnummer +46 8 555 068 00, skicka oss ett mail sales.se@netnordic.com, eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss! Tack!

Contact by mail