Contact by mail

NetNordics drifttjänster (NOC/SOC)

NetNordics drifttjänster (NOC/SOC) – skräddarsyr lösningen efter dina behov.

Låt NetNordic drifta dina IT-lösningar

NetNordics driftcenter (NOC/SOC) ansvarar för många komplexa och verksamhetskritiska kommunikationslösningar, datornätverk och IT-säkerhetslösningar i hela Norden.

Våra drifttjänster inom NOC utföra övervakning av slutpunkter och nätverksinfrastruktur, försöka identifiera problem och göra ändringar för att få organisationens nätverksekosystem att fungera mer effektivt.

Våra drifttjänster inom SOC har ”enbart” enbart på säkerhet. Även om vår SOC kan utföra mycket av samma nätverks- och slutpunktsövervakning som NOC, letar den efter bevis på potentiella cybersäkerhetsincidenter, inte prestandaproblem.

Din lösning är i trygga händer när NetNordic tar ansvar för för er drift. Samtidigt ges dina medarbetare friheten att ta hand om andra ärenden.

NetNordics drifttjänster är en perfekt lösning om du väljer att äga infrastrukturen själv, men behöver någon som sköter den.

NetNordic Operation skräddarsyr lösningen efter dina behov.

Drifttjänster noc soc

En skräddarsydd lösning med NetNordics drifttjänster

Vi kan antingen utföra standarduppgifter i relation till dina dagliga verksamhetsbehov eller tillhandahålla kärnkompetens i samband med specifika IT-projekt. NetNordic Operation skräddarsyr lösningen efter dina behov.

Drifttjänster där leveransen innehåller:

  • Service Desk
  • Övervakning och rapportering
  • Service och underhåll
  • Säkerhetskopiering och återställning
  • Förändringsledning
Drifttjänster noc soc