Contact by mail

Vi är experter på VMware

Det har aldrig varit enklare att skapa virtuella maskiner och miljöer. Låt våra VMware-konsulter hjälpa er att förbättra eran IT-miljö, eller att sätta upp en helt ny!

Vi har mycket god expertis
inom virtualisering!

Ett samarbete med VMware och NetNordic kan sätta fart på företagets digitala transformation och hjälpa er öka takten i affärsutvecklingen.

Med stöd av datacenter-specialister från NetNordic kan ni öka nyttan av VMwares ledande teknik för molninfrastruktur och digitaliserade arbetsplatser, genom större effektivitet och lägre kostnader.

NetNordic kan erbjuda hela eller delar av designen, implementationen och driften som en tjänst. Med alla de fördelar som det innebär i form av effektivisering, trygghet och möjligheten att snabbt öka och minska omfattningen.

Mycket mer än bara servrar

VMwares lösningar kombinerat med vår kompetens inom datalagring och nätverk ger er möjlighet att bygga upp en helt virtualiserad IT-infrastruktur.

Vi tar med oss vår breda erfarenhet och ser till att ni har de services och tjänster som krävs för att bygga en helhetslösning som skalar.