Contact by mail

NetNordic Cross Border – Vid internationell verksamhet

Stöd för er internationella tillväxt. En gemensam lösning för alla länder.

Tala fritt oberoende av geografiska gränser

NetNordic Cross Border är ett koncept för elektronisk kommunikation som vi utvecklat för företag med internationell verksamhet.

Konceptet består av lösningar som ökar produktiviteten för er verksamhet. Ni sparar tid och pengar och kan fokusera era resurser på kärnverksamheten.

De flexibla och lättanvända lösningarna underlättar utvecklingen av er internationella verksamhet. Ni kommunicerar oberoende av geografiska gränser, både internt och externt.

Låt oss hjälpa dig att förverkliga den fulla potentialen i ert företag idag!

Läs vidare om hur NetNordic Cross Border kan underlätta för ditt företag eller kontakta oss direkt!

Crossborder_NetNordic_2021_2-1024x687

Stöd för er internationella tillväxt

Med NetNordic Cross Border blir kommunikationslösningarna ett stöd för er internationella tillväxt istället för att vara ett tillväxthinder. Fördelarna är många:

Kommunikationslösningen utvecklas i takt med organisationen. Ändringar görs snabbt och enkelt av er själva eller av oss. Ni upplevs i högre utsträckning som ett företag av kunder och partners i alla länder. Det blir enklare för dig som har ansvaret för er kommunikation och telefoni genom att ni har en kontaktperson hos oss som hjälper er globalt.

Ni förenklar och snabbar upp affärsprocesserna genom att ni har rätt information tillgänglig där den behövs och genom att våra lösningar enkelt integreras med varandra och med era andra lösningar. Ni kan ge bättre kundservice genom att inkommande kundkontakter dirigeras dit ni vill ha dem.

Ni får lägre kostnader genom att ni har en gemensam lösning i alla länder. Då slipper ni hanteringskostnaden av att ha ett lapptäcke av lokala lösningar och minimerar behovet av användarutbildning. Dessutom minimeras kostnaden för internationella samtal och roaming. Ni bidrar till en bättre miljö genom att ni reser mindre. Med våra molnlösningar minimeras också behovet av fysisk kommunikationsutrustning.

Hur fungerar det?

Crossborder består av ett antal lösningar som vi hjälper er att välja, kombinera och anpassa för just era behov:

  • Molnbaserade växellösningar
  • Molnbaserade kontaktcenterlösningar
  • Geografiskt oberoende kommunikation
  • Gemensamma telefonistfunktioner
  • Lösningar för elektroniska möten
  • Enkel systemintegration
  • Kundservice i världsklass
Crossborder_NetNordic_2021-1024x681