SmartCloud Backup aaS

Backup är en nödvändighet för alla typer av organisationer för att skydda och säkra data

Trots det så har de traditionella backup-lösningarna inte adresserat alla nya utmaningar som IT-avdelningarna står inför; minskad budget, minskade resurser,komplex infrastruktur, förändringa mot mer SaaS-tjänster och molninitiativ.

Baserat på dessa utmaningar så vill de flesta organisationer minska komplexiteten och bli mer agila. Detta gör att fler och fler företag väljer att konsumera backup som tjänst Backup-as-a-Service (BaaS) för att modernisera sin strategi kring ”data management” genom:

Förutsägbara kostnader som eliminerar investeringar (CapEx) med en molnbaserad konsumtionsmodell.

Kraftigt förenklad administration med en enhetlig backuplösning för all data oavsett datacenter, fjärrkontor eller molnlösning.

Frigöra tid och resurser för IT och ge organisationen möjligheter för att göra mer med data och driva på innovationsförmågan.


Fördelarna med SmartCloud Backup aaS:

Skydda datacenter, fjärrkontor och molndata med en smart och effektiv backuplösning. Enkel kapacitetsbaserad prissättning baserad på konsumerad kapacitet. Enkelt och smidigt gränssnitt för att administrera allt ert data.

Enkelt att registrera sig, ansluta och
börja skydda data

NetNordic SmartCloud Backup aaS gör så att ni får en mer förutsägbar OpEx kostnadsmodell, kraftfull och förenklad backup för alla miljöer och hybrida moln för att skydda och göra mer med ert data. Det är bara att kontakta oss på NetNordic så ser vi till att registrera er, ansluta och snabbt börja skydda ert data.

Förutsägbara kostnader

Eliminera investeringar (CapEx

Ta död på långa inköps-cykler och smärtsamma budget-kalkyler genom att förpassa det till historieböckerna. Gör livet enkelt genom att skifta till en OpEx-modell som eliminerar över-provisionering och säkerställer att ni bara betalar för det ni behöver.

Kapacitetsbaserad prissättning

Enkel och förutsägbar prissättning som baseras på konsumerad kapacitet efter data-reduktion som komprimering och deduplicering. Det innebär att man inte behöver komplicerade verktyg för dimensionering eller komplicerade licensmodeller längre.

Inga dolda kostnader

All funktionalitet som behövs är redan inkluderad, det innebär att kostnaden redan inkluderar nya funktioner, obegränsat antal återställningar, och inga oförutsedda kostnader för bandbredd.

Hybrida moln utan problem

Eliminera silos

Backup-as-a-Service är designat från grunden för att  skydda private datacenter, fjärrkontor likväl som private och publika moln. Allt detta utan separata gateways, verktyg eller silos, det är en enhetlig plattform för backup av alla typer av miljöer och lokationer.

Säker och effektiv

Minimala kostnader för data-transport mellan privata och publika moln samtidigt som man skyddar data både vid  överföring och lagring med stark kryptering och flexibel  nyckelhantering.

Äkta hybrid upplevelse

BaaS för “cloud-native” applikationer och SaaS, och datacenter-backup för VMs, fysiska servers, applikationer och databaser. Upplev enkelheten med ett enkelt och intuitivt gränssnitt  för att hantera helheten. Varför skulle man vilja komplicera tillvaron med separata produkter bara för att göra  backup?

Frigör resurser

Reducera eller eliminera tidsåtgången för IT att managera infrastrukturen och ge möjlighet till själv-betjäning för  olika team eller lokationer med begränsade resurser som t.ex. fjärrkontor.

Skydda mer och gör mer

Skydda alla lokationer och miljöer

Oavsett om ni hare get datacenter, Privat eller Publikt moln, SaaS data eller fjärrkontor – Vi kan skydda alla era lokationer och miljöer med en smart och enhetlig backuplösning som har förmågan att konsolidera data.

Flexibel återställning

Alla fel, dataförluster eller andra behov av återställning är olika. Med vår lösning finns all önskvärd flexibilitet med  bulkåterställning eller granulär återställning till original-platsen eller alternativ lokation.

Global sökfunktion

Med plattformens Globala sökfuntion kan du omedelbart söka efter, och direkt återställa data snabbt, oavsett vad det är och utan att manuellt behöva leta. Du söker bara på hela eller delar av ett argument och har direkt resultat om vad som matchar dina sökargument.

Hybrid Cloud Infrastructure

Den främsta fördelen med ett hybridmoln är smidighet. Behovet av att snabbt anpassa och ändra riktning är en kärnprincip i en digital verksamhet.

Kontakta oss!

Ring oss gärna direkt på vårt telefonnummer +46 8 555 068 00, skicka oss ett mail sales.se@netnordic.com, eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss! Tack!

Contact by mail