Contact by mail

DATA ANALYTICS:

Vi vet hur man skapar ett större värde av ditt data

Att visualisera stora mängder data kan vara komplext och kräver en teknisk expertis och förståelse för hur värde kan skapas för organisationen.

Låt oss hjälpa er!

Vi hjälper att ta fram värdet i er data

De största lärdomarna och insikterna kommer från er egen data. Att visualisera stora mängder kan vara komplext och kräver en teknisk expertis och förståelse för hur värde kan skapas för organisationen. NetNordic är Elastic teknikpartner i Sverige. Låt oss hjälpa er!


AI och dataanalys – för innovativa lösningar och möjligheter i olika branscher och sammanhang


AI och dataanalys är två mycket spännande områden som ofta samverkar för att lösa problem och dra insikter från stora mängder data. Artificiell intelligens (AI) handlar om att skapa datorprogram som kan utföra uppgifter som normalt kräver mänsklig intelligens, såsom att lära sig från erfarenhet, dra slutsatser, och lösa problem. Inom AI finns det olika grenar, inklusive maskininlärning, djupinlärning, naturlig språkbehandling och datorseende, bland andra.

När AI och dataanalys kombineras kan det leda till kraftfulla lösningar för att förutse beteenden, optimera processer, förstå kundernas preferenser, och mycket mer. Till exempel kan maskininlärningsalgoritmer användas för att analysera stora dataset och sedan användas för att göra prediktioner eller fatta beslut baserat på den insamlade informationen.

Kibana gör det lätt att förstå

Kibana låter dig utforska, analysera och visualisera din data i ett interaktivt gränssnitt. Det är enkelt att komma igång med och har samtidigt ett otroligt djup som tillåter er att se på er data på ett sätt ni inte gjort tidigare.  

Kibana som matas med data genom Elastic kan t.ex. användas för att skapa near realtime dashboards eller kombineras med Machine Learning för att skapa automatiska forecasts.   

Netnordic har kompetensen och erfarenheten som krävs för att hjälpa er utnyttja den senaste tekniken och verktygen för att ta er verksamhet till nästa nivå.   


Expertkonsulter och ledande analyticstjänster till ert förfogande

Vi är hem för några av Sveriges mest erfarna analyticskonsulter! Vår passion är att inte bara leva och andas innovation och teknik, utan att också förstå hur man omsätter dessa innovationer i verkliga fördelar för er verksamhet.

Paketerade analytictjänster från NetNordic

Analytics som tjänst

NetNordic managerad tjänst för big data-analys med Elasticsearch är utformad för att ge företag en omfattande lösning som gör det möjligt att snabbt och effektivt samla in, lagra, bearbeta och analysera data.

AI & Machine Learning som tjänst

Vi kan erbjuda dig hela eller delar av designen, implementationen och driften som en tjänst. Med alla fördelar som det innebär i form av effektivisering, trygghet och möjligheten att snabbt öka och minska omfattningen.

Strategiska partners