Vi erbjuder tekniska konsulter som tjänst

Det är inte bara tekniken som kräver ett kompetent know-how. Söker ni resurser som driver igenom positiv förändring och har rätt handlag för er organisations? Vi hjälper er med tekniska konsulter!

Våra tekniska konsulter ger kort startsträcka och goda resultat!

Det ska vara enkelt att ta in en konsult, även om uppgifterna är komplexa.

NetNordics konsulter har många års erfarenhet och vet vad som behöver prioriteras för att snabbt komma igång med att tillföra värde till er verksamhet.

NetNordic kan erbjuda hela eller delar av designen, implementationen och driften som en tjänst.

Med alla de fördelar som det innebär i form av effektivisering, trygghet och möjligheten att snabbt öka och minska omfattningen.

Våra tekniska konsulter är det finaste vi har!

NetNordic är ett kompetensdrivet bolag och gör kompetensutveckling till en hjärtefråga för oss. Genom dialog med våra kunder och konsulter tar vi fram utvecklingsplaner som innehåller de kurser, seminarier och certifikat som efterfrågas för ligga steget före marknaden. 

NetNordics konsulter är experter sina respektive områden och våra konsultchefer utvecklar nära relationer med våra kunder för att kunna ta fram den bäst lämpade konsulten för varje uppdrag.  

Vi kan erbjuda hela eller delar av designen, implementationen och driften som en tjänst. Oavsett om ni behöver en person eller ett helt team. Vi kan även erbjuda det i en skräddarsydd tjänst.  

Teknisk konsult som tjänst

En tjänst kan se ut på oändligt många sätt, vilket gör sig utmärkt när ni har ett specifikt behov att uppfylla. NetNordic tillhandahåller resurskonsulter, konsulttjänster och kan erbjuda allt som en tjänst. Vi paketerar det som ni behöver enligt era önskemål. Vi kan managera tjänsten åt er genom en av våra service operations managers och ger er insyn via t.ex. KPI och SLA; eller så styr ni tjänsten själva, ni bestämmer!

Förvaltningsledning

När ni behöver hjälp att underhålla era tillgångar.

Projektledning

När ni behöver hjälp att starta, driva eller avsluta projektarbeten.

Verksamhetsutveckling

När ni söker att förbättra hela eller delar ur eran verksamhet.

Förändringsledning

När ni transformerar verksamheten och behöver förändra er kultur.

Interim

När ni behöver en ledare eller chef under en begränsad period.

Programhantering

När ni behöver managera och driva flera projekt inom ett program.

Kontakta oss!

Ring oss gärna direkt på vårt telefonnummer +46 8 555 068 00, skicka oss ett mail sales.se@netnordic.com, eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss! Tack!

Contact by mail