Vi är experter på klientsäkerhet

Klientsäkerhet behöver inte vara svårt. Säkerställ att ni har exakt rätt säkerhetsnivå på alla era mobila enheter.

Klientsäkerhet, endpoint-skydd, klientskydd och serverskydd

Historiken de senaste åren styrker faktumet att majoriteten av cyberattacker och problematik runt ransomware hade kunnat förhindrats – om rätt skydd funnits på plats på klienter och servrar.

NetNordic hjälper kunder i en allt ökande omfattning med problematiken att skydda servrar och klienter baserade på Windows, macOS, Linux, Chrome OS och Android. De inbyggda skydden och traditionella anti-virus påvisar sig dagligen ineffektiva (…till verkningslösa) mot dagens attacker.

För att lösningen skall stoppa dagens attacker krävs ett skydd mot både skadlig kod och utnyttjande av sårbarheter (Vulnerabilty Protection). Skyddet kan inte endast förlita sig på signaturer/hashvärden utan andra identifikationsmekanismer krävs.

Klientsäkerhet och endpointskydd

Klientsäkerhet behöver inte vara svårt. Säkerställ att ni har exakt rätt säkerhetsnivå på alla era mobila enheter.

Göran Walles, CTO Cybersäkerhet på NetNordic Sweden

Klientsäkerhet – säkra er data från attacker:

  1. Klientsäkerhet utan att kompromissa på rörlighet
  2. Proaktiv inställning till risker
  3. Inkommande och utgående säkerhet

Experter på endpointskydd

I takt med att allt fler medarbetare arbetar hemifrån, kombinerat med att fler applikationer och tjänster flyttat till molnet, befintliga skydd visar sig ineffektiva, är endpointskydd ett av det mest prioriterade områdena i säkerhetsbudgeten.

Det finns flertalet produkter, säkerhetsakronymer och lösningar på att skydda datorer från skadliga angrepp. Vi hjälper till att reda ut begreppen, fastställa behov, konkretisera kravställningar och leverera lösningar och tjänster inom endpointskydd.    

Upptäckt av sofistikerade attacker, smygande angrepp och komprometterade datorer sker genom beteendeanalys. Varningar och larm från beteendebaserade IOC:er relaterade till avvikelser i processer, register, filer och nätverksaktiviteter möjliggör upptäckt och motåtgärder på helt nya och osedda attacker. Beteendeanalys genom maskininlärning och sandbox-analyser av exekverbar kod och dokument, skall ske i molnet för att inte resursbelasta datorer med beräkningsintensiva uppgifter.

Vi är experter på klientsäkerhet

Strategiska partners

Inom klientsäkerhet samarbetar NetNordic med Palo Alto Networks

Kontakta oss!

Ring oss gärna direkt på vårt telefonnummer +46 8 555 068 00, skicka oss ett mail sales.se@netnordic.com, eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss! Tack!

Contact by mail