”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
NetNordic Summit 2020 (online)

Ett digitalt event med ett krispigt och färskt innehåll inom IT-säkerhet och smarta datacenter. Tillsammans med marknadsledande leverantörer och marknadens absolut vassaste teknologier har vi skräddarsytt ett innehåll för dig som är beslutsfattare inom IT/drift och säkerhetsfrågor. Agendan består av keynote-talare, inspirerande föreläsare och inte minst intressanta breakout sessions. Anmäl dig redan idag!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

Bank och finans

Nedtid och instabilitet kan få stora finansiella konsekvenser för aktörer inom bank- och finansbranschen. Därför kräver bank- och finansbranschen alltid mycket hög tillgänglighet, en gedigen teknisk kompetens och stabila och robusta lösningar.

NetNordic har unik spetskompetens inom nätverk, IT-säkerhet och företagskommunikation. Vi arbetar med de allra bästa leverantörerna på marknaden, så att vi kan erbjuda den bästa tekniken och säkerhet, samt 24/7 drift till våra kunder.

Lösningar som NetNordic levererar till bank- och finansbranschen:

  • Telefoni och interaktion
  • NetNordic tillhandahåller kommunikationslösningar som är kompatibla med externa inspelningssystem som tillexempel GuardREC och Touch Technology.