Contact by mail

NetNordic Partners

NetNordic har de allra högsta tekniska certifieringarna från marknadsledande partners från hela världen. NetNordic samarbetar med de främsta experterna och det ger oss stora fördelar för våra kunder i hela Norden. Vår portfölj av partners visar varför vi har nöjda kunder.

Strategiska partners Partners Partner certifieringar

Strategiska partners

Säkra nätverk

Arista Networks

Arista Networks är ledande inom att bygga skalbara, högpresterande och extremt låga latensmolnätverk för det moderna datacentret och molnbaserade datormiljöer. De sätter standarden i programvarudrivna molnnätverk. Arista har bemästrat de ledande molnprinciperna från molnchefer med sin nätverksdesign som betjänar både privata, offentliga och hybridmoln, såväl som företags- och högpresterande nätverksfall.

Hybrid Cloud Infrastructure

Cohesity

Det är en ny era inom datahantering och förenkling är grunden för en modern datahantering. Cohesity´s uppdrag är att radikalt förenkla hur företag hanterar sina data och uppnår obegränsat värde från den. Med Cohesitys webbskalaförenkling för sekundärdata konsoliderar ditt företag säkerhetskopior, filer, objekt, test / dev och analys till en hyperkonvergerad lösning för maximal hastighet och flexibilitet.

Cybersäkerhet

Elastic

Elastic bygger skalbara lösningar som gör er data actionable i realtid för Enterprise Search, Observability och Security. Lösningarna bygger på en öppen teknikstack som kan deployas var som helst och ge insyn i alla typer av data - till exempel för att hitta dokument, övervaka infrastruktur eller söka efter hot. Elastic grundades 2012 och används idag av tusentals organisationer världen över, däribland Collector Bank, Volvo Group Connected Solutions AB, Wikipedia, NASA och Microsoft. Läs mer på elastic.co.

Säkra nätverk

Extreme Networks

Sedan 1996 har Extreme tänjt på gränserna för nätverksteknik, driven av en vision om att göra det enklare och snabbare samt mer smidigt och säkert. Ett högre syfte har alltid varit att hjälpa kunder att ansluta utanför nätverket... att stärka deras relationer med dem de betjänar. Extreme kallar det för kunddrivet nätverkande. Från utbildning till sjukvård och detaljhandel kombinerar Extreme produkter i världsklass med ett globalt perspektiv för att bygga smidiga nätverk som ger en tätare koppling till kunderna och en starkare resultat.

Säkra nätverk
Hitachi Energy

Hitachi Energy

Hitachi Energy har över 100 års expertis inom elektroteknik, vilket har gjort det möjligt för oss på Hitachi Energy att utveckla ett brett utbud av optimerade system, produkter och tjänster för hantering av verksamhetskritiska kommunikationsnät, automatisering, styrning och skydd, med hjälp av den senaste tekniken inom bredbandskommunikation transporterat över både fiber- och radionät.

Cybersäkerhet

Illumio

Illumio hjälper organisationer till en framtid där angrepp inte får allvarliga konsekvenser genom att förhindra intrång från att sprida sig internt. Företaget, som grundades 2013 baserat på principen om lägst behörighet, erbjuder visibilitet och segmentering av endpoints, datacenter och moln.

Säkra nätverk

Juniper Networks

Juniper Networks ansluter hela världen med sina produkter, lösningar och tjänster designade utifrån deras fokus på nätverksförenkling.

Om ditt företag förlitar sig på nätverket för att leverera kritiska transaktioner, applikationer och tjänster är Juniper din partner. De levererar innovativt tänkande, prestanda, automatisering och engagemang som ger ett av de bästa nätverken på marknaden.

Säker collaboration

Mitel

Mitel är världsledande inom affärskritisk kommunikation och har genom sina moln-, företags- och nästa generations samarbetsapplikationer skapat mer än två miljarder anslutningar för företag över hela världen. De är fullt fokuserade på att se till att deras kunder har de bästa tillgängliga kommunikationslösningarna. De hjälper dig att ta din kommunikation från var den är idag till var du och dina kunder förväntar dig och behöver den ska vara.

Säkra nätverk

Nokia Networks

Nokia Networks är världsledande inom utveckling och installation av 5G-nätverk som också innehåller en rad nätverksutrustning, programvara, tjänster och licensalternativ över hela världen.

Nokia Networks är den enda leverantören med en globalt tillgänglig end-to-end-produktportfölj som täcker alla 5G-nätelement inklusive radio, kärna, moln, transport samt kontroll, automatisering och säkerhet.

Hybrid Cloud Infrastructure
Nutanix

Nutanix

Nutanix lösningar är 100% mjukvarubaserade och bygger på hyperkonvergerad infrastruktur, vilket ger en infrastruktur som integrerar virtualisering, dator, lagring, nätverk och säkerhet för alla applikationer i vilken skala som helst.

Nutanix hjälper kunder att modernisera dina datacenter och köra applikationer i vilken skala som helst på plats eller i molnet. Nutanix levererar enkelhet och smidighet i ett offentligt moln i kombination med prestanda, säkerhet och kontroll av ett privat moln.

Cybersäkerhet

Palo Alto Networks

Palo Alto Networks arbetar varje dag för att förutse, upptäcka och avvärja en värld av digitala hot i ett försök att skydda ditt digitalt. Cybersäkerhet är deras specialitet och de är en ledare i nästa generations teknik inom säkerhetslösningar.

NetNordic är en stolt Diamond Innovator-partner till Palo Alto Networks. Tillsammans kan vi erbjuda den bästa säkerhetslösningen för ditt företag.

Cybersäkerhet

Proofpoint

Proofpoint är ett ledande cybersäkerhetsföretag som skyddar organisationernas största tillgångar och största risker: deras medarbetare. Med en integrerad serie molnbaserade lösningar hjälper Proofpoint kunder runt om i världen att stoppa riktade hot, skydda sina data och göra deras användare mer motståndskraftiga mot cyberattacker. Ledande organisationer av alla storlekar, inklusive mer än hälften av Fortune 1000, förlitar sig på Proofpoint för att mildra sina mest kritiska säkerhets- och efterlevnadsrisker via e -post, molnet, sociala medier och webben. Ingen skyddar människor, data de skapar och de digitala kanaler de använder mer effektivt än Proofpoint.

Partners

NetNordic har de allra högsta tekniska certifieringarna från marknadsledande partners från hela världen. NetNordic samarbetar med de främsta experterna och det ger oss stora fördelar för våra kunder i hela Norden. Vår portfölj av partners visar varför vi har nöjda kunder.

Säkra nätverk

Cybersäkerhet

Hybrid Cloud Infrastructure

Säker collaboration

VÅRA PARTNERCERTIFIERINGAR

NetNordic har över 250 certifieringar från marknadsledande teknikpartners

Partner

Affärsområde

Status

Arbor Networks

Säkerhet

Premier partner

Extreme Networks

Nätverk

Black Diamond

Hitachi Energi

Nätverk

Platinum Partner

Juniper Networks

Nätverk / Säkerhet

Elite Portfolio Partner

Nokia

Nätverk

Expert partner

Packet Front

Nätverk

Gold Partner

Palo Alto Networks

Säkerhet

Diamond

Waystream

Nätverk

Gold Partner