Contact by mail

Backup & Disaster Recovery är livsviktigt för företag i dagens riskfyllda IT-säkerhetsklimat

Säkerhetskopiera din data och implementera en haveriberedskapsstrategi för att undvika kostsamma avbrott i verksamheten. Vill du undvika fallgropar – så tveka inte att ta kontakta med oss.

Backup & Disaster Recovery

Om det värsta skulle hända

Backup & Disaster Recovery (DR) är livsviktigt för företag i dagens riskfyllda IT-säkerhetsklimat. Frågan är inte om en attack kommer att lyckas i slutändan, utan när den kommer att riktas mot just ditt företag. När en attack lyckas och säkerhetslösningar förbigås, kan IT-miljön i vissa fall påverkas på ett sätt som kan lamslå hela verksamheten. Det enda sättet att komma i fas igen är att ha en pålitlig kopia av dina data som inte har äventyrats, en integrerad säkerhetskopia. De mest sofistikerade attackerna, de som specifikt inriktas på ett företag eller en organisation, kommer ofta att i första hand att attackera säkerhetskopior, utan att skicka en varning innan de krypterar produktionsdata. Du måste därför se till att du har en lösning på plats som gör att du, kontinuerligt och tryggt, kan säkerhetskopiera dina system.

Backup – Last Line of defence: Vad kostar en Cyberattack ditt företag – om ni snabbt inte kan återställa? 

Backup – MS Office 365

Har ditt företag gått över till Microsoft Office 365 eller funderar ni på att göra det? Då behöver ni komplettera med en backup-tjänst. Traditionell backup ingår nämligen inte i molntjänster som Office 365. Vi ger en enkel lösning på hur Microsoft Office 365 backup kan skyddas; som tjänst där vi lagrar en kopia, i ert eget datacenter, i annat moln eller hybrid. Vi ger 7 bra orsaker till ett ”måste” att backa upp och hur ni enkelt kan skydda, söka, återställa  365 Teams kanaler, OneDrive, mail & Sharepoint. Se video

Backup – som tjänst

Vår expertis är din säkerhet. Välj mellan olika tjänster för att säkra dina viktigaste data. Vi är ISO 9001-certifierade och följer standardens kvalitetskrav för informationssäkerhet, vilket garanterar snabb och säker återställning av dina data om något oförutsett skulle hända. Vi har också full kontroll över hela vår leveranskedja eftersom allt drivs från vårt eget datacenter i Sverige.

Hybrid Cloud Infrastructure

Den främsta fördelen med ett hybridmoln är smidighet. Behovet av att snabbt anpassa och ändra riktning är en kärnprincip i en digital verksamhet.

Strategiska partners

Inom Backup & Disaster Recovery samarbetar NetNordic med Cohesity

 

Cohesity logo