Nästa generation av sekundär lagring – vi hjälper dig att ligga före dagens utmaningar

På NetNordic tror vi att teknik bör arbeta hårdare och smartare för dig. Det ska minska komplexiteten, håller ditt företag säkert och levererar mer värde. Därför jobbar vi endast med marknads mest innovativa lösningar för att bygga nästa generation av sekundär lagring – som hjälper dig att ligga före dagens utmaningar.

Kämpar du med att hantera stor mängd ostrukturerade data för sekundär lagring?

Ostrukturerad data växer med 30% till 40% per år. IDC uppskattar att företagen hanterar totalt 6 ZB år 2016 och med en ökning till 93 ZB år 2025, varav 80% är ostrukturerade data i form av filer och objekt. Företag behöver en mer skalbar och effektiv lösning för att hantera ostrukturerad data för sekundär lagring. Detta är ett problem som vår samarbetspartner Cohesity löst – en lösning som är skalbar och har en plattform som är utformad för ”multi” arbetsbelastningar och konsolidering av filer och objekt.

Native Multiprotocol

Stöd för NFS, SMB och S3 säkerställer bred kompatibilitet mellan användare och applikationer oavsett om det är lokalt eller i molnet.

Unikt distribuerat filsystem

Säkerställer motståndskraft och konsistens samtidigt som störande uppgraderingar elimineras.

Linjär prestanda och kapacitet

Väx i din egen takt genom att gradvis lägga till ytterligare noder.

Sekundär lagning scale

SmartCloud Backup as a Service

Skydda datacenter, fjärrkontor och molndata med en smart och effektiv backuplösning. Enkel kapacitetsbaserad prissättning baserad på konsumerad kapacitet. Enkelt och smidigt gränssnitt för att administrera allt ert data.

Strategiska partners

Inom sekundär lagring samarbetar NetNordic med Cohesity

Kontakta oss!

Ring oss gärna direkt på vårt telefonnummer +46 8 555 068 00, skicka oss ett mail sales.se@netnordic.com, eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss! Tack!

Contact by mail