”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
 
Virtuell workshop – Hands-on investigation and threat hunting – Cortex XDR

Delta på “hands-on investigation and threat hunting” workshop – där du under 3 timmar får känna på dina färdigheter och se hur du kan stoppa sofistikerade attacker. Vi håller workshopen vid tre tillfällen: 30/6, 10/7 och 31/7.

Till anmälan
Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

Retail

Digitalisering innebär också en förändring av kundbeteende och en förändring av de krav som ställs på en IT-avdelningen i detaljhandeln. Beacons, bankomater, övervakningskameror, reklamskärmar, POS-lösningar, handskannrar och kylsensorer måste alltid vara online. NetNordic kan hjälpa dig att få kontroll över dina kommunikationslösningar, så att du istället kan koncentrera dig på andra områden.

Dagens konsumenter har mycket höga förväntningar och för att behålla ditt varumärkes status så är det viktigt att du följer med i utvecklingen. Vad du än säljer, utan en digital närvaro, så kommer du snabbt att vara omkörd av andra företag, eftersom att webben håller på att ta över den fysiska närvaron.

Undersökningar visar att kundens erfarenhet (CX) driver innovation och investeringar för europeiska återförsäljare och därmed fastställer affärsprioriteringar.

IDC European Retail Trends 2018

NetNordic är unikt positionerat som en oberoende systemintegratör med spetskompetens inom nätverk, datacenter, IT-säkerhet och företagskommunikation. Vi hjälper dig att behålla effektiv och säker drift och använda innovativa, tekniska lösningar för att ta marknadsandelar och öka kundlojaliteten!

Lösningar NetNordic erbjudanden för detaljhandel och multilocations inkluderar:

  • SD WAN: säkerställer en effektiv, säker och flexibel förbindelse mellan sina datacentraler och utomstående.
  • WiFi & Analytics: för oöverträffad insikt och kundengagemang
  • CCaaS: flerkanalig kundintegration för optimal CX (kundupplevelse) och UX (användarupplevelse).