”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
NetNordic Summit 2020 (online)

Ett digitalt event med ett krispigt och färskt innehåll inom IT-säkerhet och smarta datacenter. Tillsammans med marknadsledande leverantörer och marknadens absolut vassaste teknologier har vi skräddarsytt ett innehåll för dig som är beslutsfattare inom IT/drift och säkerhetsfrågor. Agendan består av keynote-talare, inspirerande föreläsare och inte minst intressanta breakout sessions. Anmäl dig redan idag!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

Driftinformation

Här hittar du som kund all driftinformation om våra planerade arbeten och eventuella driftstörningar som kan påverka era lösningar eller tjänster. Vi har en hög beredskap och gör allt för att lösa eventuella problem så snart som möjligt.

Ibland har vi planerade avbrott när vi uppdaterar vår utrustning. Då ser du information om det här under driftinformation. 
Har du en fråga du inte fått svar på, så är du varmt välkommen att ringa till vår support. 

Kontaktinformation till NetNordic Support hittar du längst ner på den här sidan! 

03/07 - 2019, kl. 08:50

Aktuell driftstatus

För närvarande råder det inga störningar som påverkar NetNordics UC Cloud kunder. 

18/03 - 2019, kl. 00:00

Planerade arbeten

UPPDATERING AV SOFTPHONE

Vi har skickat ut en uppmaning om uppdatering av NetNordic Softphone. Denna uppdatering är nödvändig för en kommande uppgradering av hela växelsystemet.

Tryck på uppmaningen om uppdatering, som dyker upp när du startar programmet, och följ installationsguiden.
Har du inte rättigheter att ladda ned program på din dator kontakta ditt företags IT-ansvarige.

Support Telefoni

Support Nätverk/Säkerhet

TeamViewer
Remote

Ladda ner