”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Webinar: NetNordic Security Framework

Säkerhetsramverk utgör grunden för att arbeta metodiskt och strategiskt med IT-säkerhet. Det finns en uppsjö olika säkerhetsramverk, som alla bottnar i ett antal gemensamma nämnare som vi alla kan dra nytta av i säkerhetsarbetet. Vår Cyber-CTO Göran Walles berättar hur säkerhet kan integreras i digitaliseringsprocesserna.

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

Driftinformation

Här hittar du som kund all driftinformation om våra planerade arbeten och eventuella driftstörningar som kan påverka era lösningar eller tjänster. Vi har en hög beredskap och gör allt för att lösa eventuella problem så snart som möjligt.

Ibland har vi planerade avbrott när vi uppdaterar vår utrustning. Då ser du information om det här under driftinformation.
Har du en fråga du inte fått svar på, så är du varmt välkommen att ringa till vår support.

Kontaktinformation till NetNordic Support hittar du längst ner på den här sidan!

08/10 - 2020, kl. 08:00

Aktuell driftstatus

För närvarande har vi driftstörningar som påverkar NetNordics IC Cloud kunder.

18/03 - 2019, kl. 00:00

Planerade arbeten

För närvarande finns inga planerade arbeten på NetNordics telefoniplattformar.

Support Telefoni

Support Nätverk/Säkerhet

TeamViewer
Remote

Ladda ner