Contact by mail
17 oktober 2019

NetNordic Summit 2019 – STOCKHOLM

NetNordic har nöjet att bjuda in till årets Summit, en kostnadsfri heldagskonferens med lunch och avslutande middag.

0

dagar

0

timmar

0

minuter

0

sekunder

Torkel Knutssonsgatan 2, 11825 Stockholm, Sverige
17 oktober 2019
08:30 - 21:00

NetNordic Summit 2019

Vi skulle vilja bjuda in dig till NetNordic Summit, en kostnadsfri heldagskonferens med aktuella föreläsningar och iakttagelser inom cyber security, cloud, automation, smarta datacenter och unified communications. Givetvis ingår lunch och avslutande middag. Det blir helt enkelt en kanondag!

Under dagen presenterar vi innovationslösningar som lever upp till aktuella kravställningar och främjar möjligheter. Årets Summit syftar till att hjälpa våra kunder att lägga tid och investeringar på teknologier som faktiskt gör skillnad ur ett nyttoperspektiv.

Här finns det även utrymme att knyta nya kontakter och utbyta värdefulla erfarenheter med kunder, tillverkare och personal från både NetNordic och Radpoint.

Säkra din plats genom att registrera dig redan nu!

 

Vad är NetNordic Summit?

NetNordic Summit arrangeras årligen i Stockholm, Göteborg och Malmö under en dag. Vi har laddat med 3-4 samtidiga föreläsningar så att du kan välja ditt intresseområde. Vi rör oss mellan strategisk nivå och direkt operativ tips-och-trick-nivå, både föreläsningar, hands-on och i dialog. Med massor av experter på plats är det ett utmärkt tillfälle att lära sig mer och nätverka.

Läs mer i vår agenda för dagen!

AGENDAN FÖR STOCKHOLM

 

Är det här för mig?

Arbetar du med kvalificerade IT- och kommunikationsfrågor som nätverk- eller säkerhetstekniker, IT/driftchef elller kanske IT-arkitekt så skulle vi säga ett rungande ja! Jobbar du med att hantera utmaningar och möjligheter i en hybrid miljö? Är du intresserad av ämnen som Security Orchestration, Automation and Response (SOAR), Software Defined Datacenter, SD-WAN och HCI eller kanske All-in-One Communications och Collaboration/Contact Center så är det här verligen din arena.

 

Målgrupp

  • IT/drift-chefer
  • Arkitekter
  • Nätverks- och säkerhetstekniker

 

Inspirationsföreläsning: Allt kommunicerar, Alltid! Vad kommunicerar du?

På Summit i år har vi den stora äran att bjuda er på en alldeles speciell inspirationsföreläsning; Kjell Dahlin kommer att gästa oss! Kjell är en oerhört omtyckt föreläsare som på ett underhållande sätt pratar om retorikens kraft, både i det stora och i det lilla. Det här vill du inte missa! Anmäl dig till Summit 2019 redan idag!

Plats

 

Münchenbryggeriet

Torkel Knutssonsgatan 2, 11825 Stockholm, Sverige