Contact by mail

Vi utbildar er personal i den nyaste tekniken

Uppdatera och stärk er konkurrenskraft. Vi erbjuder våra kunder utbildning med skräddarsydda kurser.

Vi erbjuder utbildning av era egna interna resurser

Utbildning av era interna resurser kommer säkerställa att ni har en personal som alltid är uppdatera och kommer stärka er konkurrenskraft. NetNordic erbjuder både skräddarsydda och produktsorienterade kurser och workshops:

  • Allmänna kurser
  • Produktorienterade kurser
  • Skräddarsydda kurser

Anpassat kurspaket baserade utifrån era behov. Kurserna hålls i NetNordics lokaler men kan ges på annan plats på er begäran.

Kontakta oss för mer information!

Utbildning - skräddarsydda kurser

Certifieringar – Ett kvitto på vår kompetens

Kombinationen av gedigen kompetens och ledande produkter är nyckeln till vår framgång och kundnöjdhet. NetNordic har Elite, Platina eller Gold partnerstatus med internationella leverantörer för att ge er tillgång till de bästa produkterna och tjänsterna.

Våra konsulter har flera certifieringar som garanterar optimerad lösningsdesign och integration. NetNordic har över 250 tekniska certifieringar från marknadsledande partners från hela världen. Som nordisk konsultativ lösningsintegratör ger detta oss stora fördelar för våra kunder i Norden. Vår portfölj av partners visar varför vi har nöjda kunder inom området av tjänsteleverantörer, den offentliga samt privata sektorn.

Varför NetNordic?

Våra specialister arbetar tillsammans med er för att förstå den nuvarande situationen i ert företag, samt identifiera vad som krävs för att ta er till nästa nivå: intelligent nätverkskommunikation. Många års erfarenhet gör det möjligt för oss att förstå just era behov, samt identifiera affärsfördelar associerade med intelligent nätverkskommunikation.