Contact by mail

Lösningsdesign och integration

Lösningsdesign och integration – Kombinationen av gedigen kompetens och ledande produkter är nyckeln till våra framsteg och kundnöjdhet.

Rätt IT-lösning kan bli en avgörande faktor

Eftersom våra kunders förväntningar och behov varierar, från projekt till projekt, så är vi stolta över att kunna designa kundanpassade lösningar. När man arbetar med NetNordic arbetar man med ledande lösningsdesigners och systemintegratörer. Vi vill – lika mycket som ni – leverera en lösning som hjälper er att flytta er verksamhet framåt.

Fler certifieringar
Kombinationen av gedigen kompetens och ledande produkter är nyckeln till vår framgång och kundnöjdhet. NetNordic har Elite, Platina eller Gold partnerstatus med internationella leverantörer för att ge er tillgång till de bästa produkterna och tjänsterna. Våra konsulter har flera certifieringar som garanterar optimerad lösningsdesign och integration. På NetNordic använder seniora tekniker, seniora konsulter, telekomspecialister, nätverks- och säkerhetsarkitekter, lösningsdesigners, seniora projektledare och seniora rådgivare deras kompetenser för att ge er det absolut bästa resultatet.

Lösningsdesign och integration

Tillgång till de bästa produkterna

Lösningsdesign och integration – Kombinationen av gedigen kompetens och ledande produkter är nyckeln till våra framsteg och kundnöjdhet. NetNordic har Elite, Platinum eller Gold partnerstatus med internationella leverantörer, för att ge dig tillgång till de bästa produkterna och tjänsterna.

Fler certifieringar

Våra konsulter har flera certifieringar som garanterar optimerad lösningsdesign och integration. NetNordic har seniora tekniker, seniorkonsulter, telekomspecialister, nätverks- och säkerhetsarkitekter, lösningsdesigners, seniora projektledare och seniorkonsulter. Med deras expertis kan vi ge dig det absolut bästa resultatet.