Contact by mail

15 februari 2021

Elastic

Heya we’re Elastic!

Vi är företaget bakom Elastic Stack – vilket innefattar Elasticsearch, Kibana, Beats och Logstash. Vi hjälper människor och företag att utforska och analysera data på olika sätt i allt från aktiekurser till Twitter-strömmar, Apache-loggar till WordPress-bloggar.

Elastic grundades 2012 och används idag av tusentals organisationer världen över, däribland Collector Bank, Volvo Group Connected Solutions AB, Wikipedia, NASA och Microsoft. Du hittar oss i både stora och små företag, startups och global 2000 där Elastic bygger skalbara lösningar som gör data actionable i realtid för Enterprise Search, Observability och Security. 

Elastic

Elastics olika lösningar:

Enterprise Search 

Implementera en kraftfull sökmotor för ditt team och/eller kunder. Lägg snabbt till sökning till din webbplats, mobilapplikation eller på erat intranät. Sök helt enkelt på allt! Elastic Enterprise Search är byggt på Elasticsearch och är otroligt snabbt och är utformad för att ge relevanta sökresultat med beprövade, optimerade relevansmodeller. Med en paketerad lösning som är redo att börja användas direkt, ger Enterprise Search dig möjligheten att ställa in, justera, övervaka och utöka ditt företags sökupplevelse på ett enkelt sätt. Läs mer om Elastic Enterprise Search här.

Observability

Ta operativ monitorering till nästa nivå genom att sammanföra loggar, metrics och traces och samla dessa datakällor i ett verktyg. Med Elastic Observability kan du med hjälp av dashboards, alarm och maskininlärning upptäcka oönskade beteenden (såsom driftstopp, datafel, flaskhalsar och långsamma responstider) och få tillgång till information för att snabbt kunna fastställa problem och buggar på ett effektivt sätt (till exempel genom detaljerade event logs, resursanvändningsinformation och applikationsspårning). Läs mer om Observability här.  

Security 

Elastic Security förser analytiker med ett verktyg för att förebygga, utforska, upptäcka och svara på hot mot din organisation och infrastruktur. Den kostnadsfria och öppna lösningen ger er SIEM, endpoint security, threat hunting, övervakning i molnet och mer. Läs mer om Elastic Security här

Att driva innovation genom starka partnerskap

NetNordic’s teknologipartners har varit nyckeln till vår framgång sedan 2001 och är en avgörande del för att nå vår vision att bli Nordens mest pålitliga IT-partner. För att lyckas med vårt uppdrag har vi noggrant valt ut partners som täcker alla delar från datalagring, virtualisering, moln, nätverk och säkerhet.

Det är tack vare det arbete vi gör tillsammans med dem som gjort oss kända i branschen för att skapa innovativa lösningar. Det innebär att ni aldrig behöver välja mellan att spara pengar och att skaffa er den kompetens ni behöver för att lyckas. För att säkerställa att vi alltid levererar högsta möjliga nivå av service och support fortsätter vi att ständigt investera i utbildning och certifiering av vårt team.

/svg>

Läs mer om våra lösningar: