Contact by mail

26 mars 2019

NetNordic förstärker styrelsen med erfarna människor inom branschen

NetNordic upplever just nu stark tillväxt som en nordisk systemintegratör. Lösningar och tjänster relaterade till affärsområdena IT-säkerhet, nätverk, datacenter och telefoni befinner sig just nu inom en snabb digital utveckling. För att förstärka vår erfarenhetsbas och stödja den fortsatta tillväxten och utvecklingen av NetNordic, så är vi idag glada att välkomna Marina Lønning och Erik Heilborn till NetNordics styrelse.

”Med sin branscherfarenhet kommer de att addera kompetens och erfarenhet för att ge värde till den fortsatta strategiska utvecklingen, och med detta utökar vi med ytterligare marknadserfarenhet i Sverige och Danmark”, säger ordförande Christian Sontum från NetNordic Group.

Marina Lønning har i många år haft framträdande ledarroller i Telenor Norge och i TDC Group. Erik Heilborn har omfattande branscherfarenhet från IT och Telecom och var bland annat VD för TDC Sverige i nästan 8 år.

”Vi är imponerade av NetNordics utveckling under dessa år och den solida industriella positionen som företaget har tagit. NetNordics förmåga att göra goda förvärv och integrera företagen på ett förnuftigt sätt innebär att tillväxtmöjligheterna också är solida även i framtiden. Vi ser fram emot att bidra med vår kompetens och erfarenhet och arbetar nära tillsammans med ledningen och Norvestor”, säger Marina Lønning och Erik Heilborn.

För ytterligare frågor, vänligen kontakta:

Christian Sontum, Styrelseordförande på NetNordic Group
E-post: Christian.sontum@norvestor.com, tlf. +47 991 53 698

Marina Lønning, tlf: +45 21 70 15 50

Erik Heilborn, tlf: +46 70 242 52 30

OM NETNORDIC

NetNordic är en nordisk oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och telefoni. Vi strävar alltid efter att vara våra kunders “Best Companion”, d.v.s. att vi vill hjälpa våra kunder med deras unika IT-utmaningar, så att de istället får tid över till att fokusera på sin egen kärnverksamhet. År 2018 beräknades omsättningen till cirka 1,2 miljarder. NetNordic har cirka 300 anställda på 14 kontor i Norden, uppdelad på dotterbolag i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Läs mer på www.netnordic.se