”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Webinar: NetNordic Security Framework

Säkerhetsramverk utgör grunden för att arbeta metodiskt och strategiskt med IT-säkerhet. Det finns en uppsjö olika säkerhetsramverk, som alla bottnar i ett antal gemensamma nämnare som vi alla kan dra nytta av i säkerhetsarbetet. Vår Cyber-CTO Göran Walles berättar hur säkerhet kan integreras i digitaliseringsprocesserna.

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

När och var

Datum 30 juni 2020

Tid 14:00 - 17:00

Plats

Spara datumet

Virtuell workshop - Hands-on investigation and threat hunting - Cortex XDR
Delta på “hands-on investigation and threat hunting” workshop – där du under 3 timmar får känna på dina färdigheter och se hur du kan stoppa sofistikerade attacker.


Virtuell workshop – Hands-on investigation and threat hunting – Cortex XDR - 30 juni 2020

Till anmälan

Delta på “hands-on investigation and threat hunting” workshop – där du under 3 timmar får känna på dina färdigheter och se hur du kan stoppa sofistikerade attacker genom:

  • Skapa anpassade regler för att varna för misstänkt beteende
  • Accelerera ”threat hunting” med berikade, kontextualiserade data
  • Undersök snabbt rotorsaken och attackkedjan för slutpunktsvarningar
  • Tillämpa inlärning- och beteendeanalys för att hitta de mest svårfångade hoten

Den här workshopen är idealisk för säkerhetsanalytiker på alla erfarenhetsnivåer, inklusive SOC-personal, ”incident repsonders” och ”threat hunters”.

Förutsättning: Deltagarna måste ha en bärbar dator med den senaste versionen av Google Chrome.