”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Virtuell workshop – Cortex XDR Capture the flag

Find the most sophisticated threats, understand how they breached your organization, hunt them across your environment, and drive the quickest and most effective response. Read more…

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

När och var

Datum 25 maj 2020

Tid 12:00 - 13:30

Plats

Spara datumet

Lunch n’ Learn Webinar - Smarta Datacenter i praktiken!
Smarta företag blir effektivare med Smarta Datacenter. IT och IT-Infrastruktur är avgörande för företag men samtidigt kan det också vara komplext, resurs-och kompetens-krävande. I dagens webinar så har vi med oss Bergendahls food som berättar om sina utmaningar med infrastrukturen i sina 50 CityGross-butiker och hur man transformerat sig till eget privat moln. Vi får höra om kraven och förväntningarna, de olika vägvalen, orosmolnen och slutligen vägen till framgång. Med oss är även vår partner Nutanix som kommer presentera möjligheterna med sina smarta datacenterlösningar.


Lunch n’ Learn Webinar – Smarta Datacenter i praktiken! - 25 maj 2020

Till anmälan