”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
NetNordic Summit 2020 (online)

Ett digitalt event med ett krispigt och färskt innehåll inom IT-säkerhet och smarta datacenter. Tillsammans med marknadsledande leverantörer och marknadens absolut vassaste teknologier har vi skräddarsytt ett innehåll för dig som är beslutsfattare inom IT/drift och säkerhetsfrågor. Agendan består av keynote-talare, inspirerande föreläsare och inte minst intressanta breakout sessions. Anmäl dig redan idag!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

När och var

Datum 13 maj 2020

Tid 10:00 - 11:00

Plats

Spara datumet

Webinar - Palo Alto Networks Strata - Enterprise Security
Uppnå utökat skydd genom kontinuerlig policyförbättring. Majoriteten av brandväggsintrång orsakas av dåliga eller direkt felaktiga konfigurationer. Våra experter berättar och demonstrerar hur brandväggspolicyn i Palo Alto Networks kontinuerligt kan förbättras och hållas uppdaterad mot nya hot. Vi får även ta del av nya och viktiga funktioner i PAN-OS att aktivera.” Delta på webinaret onsdag den 13 maj - där vi visar och berättar mer.


Webinar – Palo Alto Networks Strata – Enterprise Security - 13 maj 2020

Till anmälan