”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Segmentering byggd för säkerhet (utan att bryta upp det fysiska nätverket) – Illumio

Utför segmentering frikopplat från nätverket. Illumio är en plattform för visibilitet och kontroll över alla data centers och molnmiljöer. Vi demonstrerar hur man kan (1) Se, (2) Segmentera, och (3) Kontrollera access med Illumios adaptiva mjukvarulösning:

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

När och var

Datum 13 maj 2020

Tid 10:00 - 11:00

Plats

Spara datumet

Webinar - Palo Alto Networks Strata - Enterprise Security
Uppnå utökat skydd genom kontinuerlig policyförbättring. Majoriteten av brandväggsintrång orsakas av dåliga eller direkt felaktiga konfigurationer. Våra experter berättar och demonstrerar hur brandväggspolicyn i Palo Alto Networks kontinuerligt kan förbättras och hållas uppdaterad mot nya hot. Vi får även ta del av nya och viktiga funktioner i PAN-OS att aktivera.” Delta på webinaret onsdag den 13 maj - där vi visar och berättar mer.


Webinar – Palo Alto Networks Strata – Enterprise Security - 13 maj 2020

Till anmälan