”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Testa dina "skills" i jakten på att identifiera cyberattacker!

Delta på den interaktiva virtuella utmaningen – Capture the Flag – som riktar sig till tekniker som arbetar med Palo Alto Networks Cortex XDR. Res runt jorden på 90 minuter i jakten på att identifiera, stoppa och lösa attacker. En rolig interaktiv övning där dina kunskaper ställs på prov!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

När och var

Datum 11 juni 2019

Tid 14:00 - 15:00

Plats Webinar

Spara datumet

WEBINAR: Kick-starta din molnstrategi med Rubrik och Microsoft
This panel discussion will feature Microsoft’s Albina Abdulina and Robert Rhame and Pierre Guglielmi from Rubrik to discuss ways how you can accelerate and enhance your cloud strategy by building a strong foundation for your cloud data management. Join this live panel, with experts from Rubrik and Microsoft.


WEBINAR: Kick-starta din molnstrategi med Rubrik och Microsoft - 11 juni 2019

Till anmälan

Publika molntjänster och molnmiljöer

Publika molntjänster och molnmiljöer erbjuder flera positiva egenskaper som t.ex. skalbarhet, tillgänglighet och effektivitet. Men resultatet av ett molnprojekt kanske inte blir vad vi önskar, om vi inte planerar migrering eller hantering av våra resurser i molnet på rätt sätt och med rätt verktyg.

Oavsett om ni redan befinner er i, planerar för migrering eller utvärderar molnet, är det alltid sunt med en omvärldsbevakning för att kontrollera att just ert projekt har rätt förutsättningar att lyckas.

 

Säkra er molnstrategi

Anmäl er genom att klicka här eller på anmälningsknappen för att ta del av hur Rubrik Cloud Data Management kan vara en del i er molnstrategi genom att säkra: migrering, hantering och tillgänglighet av allt ert data, och på så sätt bistå er på vägen till en bra upplevelse i molnet.

REGISTER NOW

Kick-start your Cloud Strategy with Rubrik and Microsoft!