Contact by mail
11 juni 2019

WEBINAR: Kick-starta din molnstrategi med Rubrik och Microsoft

This panel discussion will feature Microsoft’s Albina Abdulina and Robert Rhame and Pierre Guglielmi from Rubrik to discuss ways how you can accelerate and enhance your cloud strategy by building a strong foundation for your cloud data management. Join this live panel, with experts from Rubrik and Microsoft.

0

dagar

0

timmar

0

minuter

0

sekunder

Webinar
11 juni 2019
14:00 - 15:00

Publika molntjänster och molnmiljöer

Publika molntjänster och molnmiljöer erbjuder flera positiva egenskaper som t.ex. skalbarhet, tillgänglighet och effektivitet. Men resultatet av ett molnprojekt kanske inte blir vad vi önskar, om vi inte planerar migrering eller hantering av våra resurser i molnet på rätt sätt och med rätt verktyg.

Oavsett om ni redan befinner er i, planerar för migrering eller utvärderar molnet, är det alltid sunt med en omvärldsbevakning för att kontrollera att just ert projekt har rätt förutsättningar att lyckas.

 

Säkra er molnstrategi

Anmäl er genom att klicka här eller på anmälningsknappen för att ta del av hur Rubrik Cloud Data Management kan vara en del i er molnstrategi genom att säkra: migrering, hantering och tillgänglighet av allt ert data, och på så sätt bistå er på vägen till en bra upplevelse i molnet.

REGISTER NOW

Kick-start your Cloud Strategy with Rubrik and Microsoft!