”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
NetNordic Summit 2020 (online)

Ett digitalt event med ett krispigt och färskt innehåll inom IT-säkerhet och smarta datacenter. Tillsammans med marknadsledande leverantörer och marknadens absolut vassaste teknologier har vi skräddarsytt ett innehåll för dig som är beslutsfattare inom IT/drift och säkerhetsfrågor. Agendan består av keynote-talare, inspirerande föreläsare och inte minst intressanta breakout sessions. Anmäl dig redan idag!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

När och var

Datum 31 juli 2020

Tid 16:00 - 19:00

Plats

Spara datumet

Virtuell workshop - Hands-on investigation and threat hunting - Cortex XDR
Delta på “hands-on investigation and threat hunting” workshop – där du under 3 timmar får känna på dina färdigheter och se hur du kan stoppa sofistikerade attacker.


Virtuell workshop – Hands-on investigation and threat hunting – Cortex XDR - 31 juli 2020

Till anmälan

Delta på “hands-on investigation and threat hunting” workshop – där du under 3 timmar får känna på dina färdigheter och se hur du kan stoppa sofistikerade attacker genom:

  • Skapa anpassade regler för att varna för misstänkt beteende
  • Accelerera ”threat hunting” med berikade, kontextualiserade data
  • Undersök snabbt rotorsaken och attackkedjan för slutpunktsvarningar
  • Tillämpa inlärning- och beteendeanalys för att hitta de mest svårfångade hoten

Den här workshopen är idealisk för säkerhetsanalytiker på alla erfarenhetsnivåer, inklusive SOC-personal, ”incident repsonders” och ”threat hunters”.

Förutsättning: Deltagarna måste ha en bärbar dator med den senaste versionen av Google Chrome.