”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

När och var

Datum 19 - 20 mars 2020

Tid 08:30 - 23:00

Plats Clarion Hotel Gillet

Spara datumet

Technical University 2020
Vi är stolta att för elfte året i rad kunna presentera en fullspäckad agenda med det allra senaste inom IT-säkerhet, Datacenter, Nätverk och Unified Communication. Traditionsenligt kommer vi att hålla eventet i Uppsala, den här gången den 19-20 mars, på Clarion Hotel Gillet. Förra årets Technical University slog både publik- och innehållsrekord. Säkra din plats och anmäl dig redan idag!


Technical University 2020 - 19 - 20 mars 2020

Till anmälan

Missa inte årets höjdpunkt – Technical University 2020

Succékonceptet Technical University – insikter från branschens experter och samtal med branschkollegor. Säkra din plats för årets uppdatering inom smart IT-säkerhet, Datacenter, Nätverk och Unified Communication.

Vi laddar nu agendan med det allra senaste – KLICKA HÄR FÖR ATT SE AGENDAN. Agendan kommer att kompletteras med ytterligare info inom kort.

WORKSHOP – begränsat antal platser
Vi håller en tre timmar lång hands-on workshop på Cortex från Palo Alto Networks under universitetets andra dag (breakout session). Då det är begränsat antal platser för denna workshop så behöver du boka din plats – klicka här för att boka din plats på Cortex workshop!

Vårt mål är att toppa förra årets succé. Visst kommer du? Hoppas vi ses!

Målgrupp

Det här är ett event skräddarsytt för dig som är tekniker, arkitekt, kravställare eller teknologi- och funktionsintresserad drift- och IT-chef.

På plats

NetNordic, IT-kollegor som representerar ett tvärsnitt av landets verksamheter, samt marknadens absolut mest innovativa produkttillverkare inom sina respektive områden kommer att besöka Technical University 2020.

Konferensavgift

Våra kunder har totalt tre stycken alternativ att välja på. Hur dessa skiljer sig åt kan du se här nedan. Vänligen notera även dina övriga önskemål (tillexempel allergier) i din anmälan.

Alternativ 1:
3830 SEK konferensavgift – är för dig som anländer dagen innan, med en extra övernattning den 18/3, i övrigt precis som Alternativ 2.

Alternativ 2:
2495 SEK konferensavgift – är inklusive frukost, lunch och middag första dagen, logi 1 natt, samt frukost och lunch under dag 2.

Alternativ 3:
1495 SEK konferensavgift – är inklusive frukost, lunch och middag första dagen, ingen logi.

Partner/Leverantör: frukost, lunch och middag dag 1, ingen logi, frukost och lunch under dag 2.

NORGE – Technical University 2020

 

Eventet Technical University 2020 går detta år även av stapeln i Norge, den 26–27 mars 2020.

Om du har kollegor i Norge, så är de varmt välkomna att delta. Du kan läsa mer om eventet i Norge här!

Technical University Norge

Plats

 

Clarion Hotel Gillet

Dragarbrunnsgatan 23, 753 20 Uppsala