”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Arkiv med inspelade webinar

Vi gör nu ett uppehåll med ”live” webinar och återkommer i början av januari med fler spännande virtuella event. Tills dess… se gärna i vårt arkiv med inspelade webinar (Insight).

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

När och var

Datum 8 - 10 oktober 2019

Tid 08:00 - 17:00

Plats TBD Köpenhamn

Spara datumet

.NEXT Conference Köpenhamn
Kanske den häftigaste konferensen för oss som är intresserade av datacenter, hålls år 2019 i Köpenhamn. Se till att föranmäla dig!


.NEXT Conference Köpenhamn - 8 - 10 oktober 2019

Till anmälan

För-registrera dig för den fjärde Nutanix .NEXT-konferensen någonsin i Europa!

 

År 2019 hålls den kanske häftigaste konferensen för oss som är intresserad av datacenter, i Köpenhamn. Redan nu kan du föranmäla dig och få en ansenlig rabatt på konferenspriset. Läs mer på Nutanix registreringssida.

Enterprise Cloud Conference .NEXT sammanför visionärer, utvecklare och IT-ledare från hela världen för att dela det senaste inom datacenter och molnteknik. Delta och få lyssna till keynotes intressanta samtal, och få ta del av praktisk lärande tillsammans med experter och få en förstahandsvisning av de senaste Nutanix-produkterna. Varmt välkomna!

The Enterprise Cloud Conference

 

Anmäl dig idag! Upplev .NEXT tillsammans med oss på NetNordic
i Köpenhamn den 8-10 oktober 2019!