”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
NetNordic Summit 2020 (online)

Ett digitalt event med ett krispigt och färskt innehåll inom IT-säkerhet och smarta datacenter. Tillsammans med marknadsledande leverantörer och marknadens absolut vassaste teknologier har vi skräddarsytt ett innehåll för dig som är beslutsfattare inom IT/drift och säkerhetsfrågor. Agendan består av keynote-talare, inspirerande föreläsare och inte minst intressanta breakout sessions. Anmäl dig redan idag!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

När och var

Datum 26 augusti - 10 juni 2020

Tid 10:00 - 11:00

Plats

Spara datumet

NetNordic Webinar serie, del 1: Se hur Cohesity revolutionerar sättet att säkra ditt data!
Data Protection eller Backup som många säger har fungerat på samma sätt senaste 15 åren, men nu finns det ett smartare och enklare sätt att göra det på. Oavsett vilken typ av applikationer ni har i er miljö, virtuella maskiner, kubernetes cluster eller om ni använder Microsoft Office365, kan Cohesity hantera detta med enkel policy baserad hyperkonvergerad sekundär lagring. Denna webbserie inleds med del 1 där vi under en timme går igenom grunderna för hur Cohesity's policy baserade Data Protection fungerar och licensieras. Du som deltagare kommer sedan att få välja vilken del av plattformen vi ska fördjupa oss i nästa gång.


NetNordic Webinar serie, del 1: Se hur Cohesity revolutionerar sättet att säkra ditt data! - 26 augusti - 10 juni 2020

Till anmälan