”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
NetNordic Summit 2020 (online)

Ett digitalt event med ett krispigt och färskt innehåll inom IT-säkerhet och smarta datacenter. Tillsammans med marknadsledande leverantörer och marknadens absolut vassaste teknologier har vi skräddarsytt ett innehåll för dig som är beslutsfattare inom IT/drift och säkerhetsfrågor. Agendan består av keynote-talare, inspirerande föreläsare och inte minst intressanta breakout sessions. Anmäl dig redan idag!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

När och var

Datum 24 oktober 2019

Tid 09:00 - 21:00

Plats High Court konferensanläggning

Spara datumet

NetNordic Summit 2019 - MALMÖ 24 oktober 2019
NetNordic har nöjet att bjuda in till årets Summit, en kostnadsfri heldagskonferens med lunch och avslutande middag.


NetNordic Summit 2019 – MALMÖ - 24 oktober 2019

Till anmälan

NetNordic Summit 2019

Vi skulle vilja bjuda in dig till NetNordic Summit, en kostnadsfri heldagskonferens med aktuella föreläsningar och iakttagelser inom cyber security, cloud, automation, smarta datacenter och unified communications. Givetvis ingår lunch och avslutande middag. Det blir helt enkelt en kanondag!

Under dagen presenterar vi innovationslösningar som lever upp till aktuella kravställningar och främjar möjligheter. Årets Summit syftar till att hjälpa våra kunder att lägga tid och investeringar på teknologier som faktiskt gör skillnad ur ett nyttoperspektiv.

Här finns det även utrymme att knyta nya kontakter och utbyta värdefulla erfarenheter med kunder, tillverkare och personal från både NetNordic och Radpoint.

Säkra din plats genom att registrera dig redan nu!

 

Vad är NetNordic Summit?

NetNordic Summit arrangeras årligen i Stockholm, Göteborg och Malmö under en dag. Vi har laddat med 3-4 samtidiga föreläsningar så att du kan välja ditt intresseområde. Vi rör oss mellan strategisk nivå och direkt operativ tips-och-trick-nivå, både föreläsningar, hands-on och i dialog. Med massor av experter på plats är det ett utmärkt tillfälle att lära sig mer och nätverka.

Läs mer i vår agenda för dagen!

AGENDAN FÖR MALMÖ

 

Är det här för mig?

Arbetar du med kvalificerade IT- och kommunikationsfrågor som nätverk- eller säkerhetstekniker, IT/driftchef elller kanske IT-arkitekt så skulle vi säga ett rungande ja! Jobbar du med att hantera utmaningar och möjligheter i en hybrid miljö? Är du intresserad av ämnen som Security Orchestration, Automation and Response (SOAR), Software Defined Datacenter, SD-WAN och HCI eller kanske All-in-One Communications och Collaboration/Contact Center så är det här verligen din arena.

 

Målgrupp

  • IT/drift-chefer
  • Arkitekter
  • Nätverks- och säkerhetstekniker

 

Plats

 

High Court konferensanläggning

Malmöhusvägen 1, 211 18 Malmö