Contact by mail
24 oktober 2019

NetNordic Summit 2019 – MALMÖ

NetNordic har nöjet att bjuda in till årets Summit, en kostnadsfri heldagskonferens med lunch och avslutande middag.

0

dagar

0

timmar

0

minuter

0

sekunder

Malmöhusvägen 1, 211 18 Malmö
24 oktober 2019
09:00 - 21:00

NetNordic Summit 2019

Vi skulle vilja bjuda in dig till NetNordic Summit, en kostnadsfri heldagskonferens med aktuella föreläsningar och iakttagelser inom cyber security, cloud, automation, smarta datacenter och unified communications. Givetvis ingår lunch och avslutande middag. Det blir helt enkelt en kanondag!

Under dagen presenterar vi innovationslösningar som lever upp till aktuella kravställningar och främjar möjligheter. Årets Summit syftar till att hjälpa våra kunder att lägga tid och investeringar på teknologier som faktiskt gör skillnad ur ett nyttoperspektiv.

Här finns det även utrymme att knyta nya kontakter och utbyta värdefulla erfarenheter med kunder, tillverkare och personal från både NetNordic och Radpoint.

Säkra din plats genom att registrera dig redan nu!

 

Vad är NetNordic Summit?

NetNordic Summit arrangeras årligen i Stockholm, Göteborg och Malmö under en dag. Vi har laddat med 3-4 samtidiga föreläsningar så att du kan välja ditt intresseområde. Vi rör oss mellan strategisk nivå och direkt operativ tips-och-trick-nivå, både föreläsningar, hands-on och i dialog. Med massor av experter på plats är det ett utmärkt tillfälle att lära sig mer och nätverka.

Läs mer i vår agenda för dagen!

AGENDAN FÖR MALMÖ

 

Är det här för mig?

Arbetar du med kvalificerade IT- och kommunikationsfrågor som nätverk- eller säkerhetstekniker, IT/driftchef elller kanske IT-arkitekt så skulle vi säga ett rungande ja! Jobbar du med att hantera utmaningar och möjligheter i en hybrid miljö? Är du intresserad av ämnen som Security Orchestration, Automation and Response (SOAR), Software Defined Datacenter, SD-WAN och HCI eller kanske All-in-One Communications och Collaboration/Contact Center så är det här verligen din arena.

 

Målgrupp

  • IT/drift-chefer
  • Arkitekter
  • Nätverks- och säkerhetstekniker

 

Plats

 

High Court konferensanläggning

Malmöhusvägen 1, 211 18 Malmö