”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Testa dina "skills" i jakten på att identifiera cyberattacker!

Delta på den interaktiva virtuella utmaningen – Capture the Flag – som riktar sig till tekniker som arbetar med Palo Alto Networks Cortex XDR. Res runt jorden på 90 minuter i jakten på att identifiera, stoppa och lösa attacker. En rolig interaktiv övning där dina kunskaper ställs på prov!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

När och var

Datum 16 september 2019

Tid 13:00 - 15:00

Plats NetNordics kontor i Solna

Spara datumet

NAVIGATING THE PATH TO DIGITAL
Tillväxt är högst upp på prioriteringslistan hos en CEO enligt Gartner. För att kunna fortsätta leverera tillväxt år efter år måste företag, organisationer och verksamheter i många fall förändra och effektivisera sina arbetssätt.


NAVIGATING THE PATH TO DIGITAL - 16 september 2019

Till anmälan

Effektivisering är ofta synonymt med digital transformation men vägen dit kan vara lång och bestå av ett antal utmaningar.

Vi på NetNordic anser att vi har kunskapen att hjälpa er hitta startpunkten för er digitala resa och har därför nöjet att tillsammans med Rubrik och Robert Rhame bjuda in till ett event med digitalisering som utgångspunkt.

Robert Rhame jobbar som Director EMEA Product Marketing på Rubrik och har en gedigen erfarenhet från branschen, bl.a. från Gartner där han som Research Director för Backup & Recovery analyserade marknaden för Data Management.

Plats:

 

NetNordics kontor i Solna

Råsundavägen 4, 169 67 Solna