Contact by mail
7 - 8 maj 2019

Mitel Customer Experience Days 2019

Fler än 300 kunder, partners och Mitel-experter kommer att samlas under 48 intensiva timmar på Karlstad Congress Culture Centre i maj. Det kommer att bli en spännande händelse med mycket tid för nätverkande och att träffa nya kontakter, strategipresentationer, produktnyheter, best practise från våra kunder, flera demostationer i utställningen och massor av annat kul.

0

dagar

0

timmar

0

minuter

0

sekunder

Tage Erlandergatan 8, Karlstad
7 - 8 maj 2019
10:00 - 22:00

Program

Ni kommer att få ta del av best practice och produktnyheter samt möjlighet till kunskaps- och erfarenhetsöverföring. Det kommer också att finnas gott om tid för att nätverka med andra kunder, våra partners och experterna på Mitel.

I år kommer vi att ägna extra mycket tid till att visa hur våra produkter och applikationer fungerar. Från lunch den 7 maj till avslutningspasset den 8 maj kommer vi att hålla våra demostationer och Mitel Experts bemmannade – även under seminariepassen! Där kan ni ställa frågor till våra experter, få de senaste nyheterna demonstrerade, prova våra telefoner och appar.

Om du vill ha en mer personlig genomgång av våra produkter och appar så kan du alltid boka en tid för det i InfoPointen.

 

Mitel Customers Experience Days (MCED19) riktar sig till:

  • Beslutsfattare och operativa chefer i verksamheten
  • Användare (telefonister/receptionister, kundserviceagenter och andra användargrupper)
  • Tekniskt intresserade

Via nedan länkar kan du ladda hem det uppdaterade programmet och alla seminariepass:

 

LÄNK TILL ANMÄLAN

NetNordic seminariepass

 

Fördelarna med att köpa UC och säkerhet av en helt oberoende systemintegratör?

Företag i flera olika länder? Publikt, privat eller kundplacerat moln? Fördelarna med att använda en helt oberoende systemintegratör är många! Fokus på flexibla molnlösningar inom kontaktcenter med hög säkerhet. Vi presenterar hur man smidigt kan använda sig av våra UC-tjänster och integrationer, efter kundens unika behov – helt operatörsoberoende.

Talare: Joakim Harging, VD, NetNordic

 

Apoteket berättar om sin effektiva och flexibla kontaktcenterlösning!

Apoteket har tillsammans med NetNordic byggt ett nytt kontaktcenter och uppgraderat hela sin telefonilösning. Apoteket berättar om sin specialanpassade private cloud-kontaktcenterlösning som är baserad på den allra senaste tekniken och gör att Apoteket nu har kunnat sänka sina kostnader rejält.

Talare: Robert Wasmuth, Telefoniansvarig Apoteket

Plats

Karlstad Congress Culture Centre

Tage Erlandergatan 8, Karlstad