”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
 
Virtuell workshop – Hands-on investigation and threat hunting – Cortex XDR

Delta på “hands-on investigation and threat hunting” workshop – där du under 3 timmar får känna på dina färdigheter och se hur du kan stoppa sofistikerade attacker. Vi håller workshopen vid tre tillfällen: 30/6, 10/7 och 31/7.

Till anmälan
Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

När och var

Datum 8 oktober 2020

Tid 15:00 - 18:00

Plats NetNordics kontor i Solna

Spara datumet

SEMINARIUM: Utmaningar och möjligheter vid internationalisering!
Lär dig mer om vilka utmaningar och möjligheter som uppstår längst vägen när företag växer och expanderar internationellt. NetNordic går igenom utarbetade strategier som är viktiga att ta hänsyn till när företag vill ta sig till nästa nivå.


IT-strategier vid internationalisering - 8 oktober 2020

Till anmälan

SEMINARIUM: Unified Communications utmaningar
och möjligheter vid internationalisering!

Att etablera kontor i olika länder ger både utmaningar och möjligheter. Många av våra kunder ställer sig frågan:

“Hur kan man uppnå högsta möjliga tillväxt, med lägsta möjliga risk?”

Vi på NetNordic menar att det finns många utmaningar och fallgropar som uppstår längst vägen när företag växer och expanderar internationellt. Viktigt är då att man tidigt har utarbetade strategier för när företag vill ta sig till nästa nivå.

Ett välstrukturerat tillvägagångssätt är en viktig nyckel till framgång. Här har NetNordic identifierat betydelsefulla områden där moderna lösningar, när de tillämpas korrekt, kan hjälpa ditt företag att växa internationellt.

För att kunna minimera era driftskostnader, så måste ni se till att dra nytta av de potentiella stordriftsfördelarna som kan realiseras med smarta lösningar inom kommunikation, cybersäkerhet och datacenter.

 

NetNordics kontor i Solna

Adress: Råsundavägen 4, 169 67 Solna