”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
NetNordic Summit 2020 (online)

Ett digitalt event med ett krispigt och färskt innehåll inom IT-säkerhet och smarta datacenter. Tillsammans med marknadsledande leverantörer och marknadens absolut vassaste teknologier har vi skräddarsytt ett innehåll för dig som är beslutsfattare inom IT/drift och säkerhetsfrågor. Agendan består av keynote-talare, inspirerande föreläsare och inte minst intressanta breakout sessions. Anmäl dig redan idag!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

När och var

Datum 22 oktober 2020

Tid 15:00 - 18:00

Plats NetNordics kontor i Solna

Spara datumet

Integrated Communications utmaningar och möjligheter vid internationalisering!
Lär dig mer om Integrated Communications utmaningar och möjligheter vid internationalisering med hjälp av Teams!


IT-strategier vid internationalisering - 22 oktober 2020

Till anmälan

SEMINARIUM: Integrated Communications utmaningar och möjligheter vid internationalisering!

Att etablera kontor i olika länder ger både utmaningar och möjligheter. Många av våra kunder ställer sig frågan:

“Hur kan man uppnå högsta möjliga tillväxt, med lägsta möjliga risk? ”

Vi på NetNordic menar att det finns många utmaningar och fallgropar som uppstår längst vägen när företag växer och expanderar internationellt.

Viktigt är då att man tidigt har utarbetade strategier för när företag vill ta sig till nästa nivå. Speciellt i dessa tider med Covid19, med hemarbetsplatser och där fysiska möten byts mot teams. Ett välstrukturerat tillvägagångssätt är en viktig nyckel till framgång.

Här har NetNordic identifierat betydelsefulla områden där moderna lösningar, när de tillämpas korrekt, kan hjälpa ditt företag att växa internationellt.

För att kunna minimera era driftskostnader, så måste ni se till att dra nytta av de potentiella stor-driftsfördelarna som kan realiseras med smarta lösningar inom kom­munikation, cybersäkerhet och datacenter.

 

NetNordics kontor i Solna

Adress: Råsundavägen 4, 169 67 Solna