”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Testa dina "skills" i jakten på att identifiera cyberattacker!

Delta på den interaktiva virtuella utmaningen – Capture the Flag – som riktar sig till tekniker som arbetar med Palo Alto Networks Cortex XDR. Res runt jorden på 90 minuter i jakten på att identifiera, stoppa och lösa attacker. En rolig interaktiv övning där dina kunskaper ställs på prov!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

När och var

Datum 22 oktober 2020

Tid 15:00 - 18:00

Plats NetNordics kontor i Solna

Spara datumet

Integrated Communications utmaningar och möjligheter vid internationalisering!
Lär dig mer om Integrated Communications utmaningar och möjligheter vid internationalisering med hjälp av Teams!


IT-strategier vid internationalisering - 22 oktober 2020

Till anmälan

SEMINARIUM: Integrated Communications utmaningar och möjligheter vid internationalisering!

Att etablera kontor i olika länder ger både utmaningar och möjligheter. Många av våra kunder ställer sig frågan:

“Hur kan man uppnå högsta möjliga tillväxt, med lägsta möjliga risk? ”

Vi på NetNordic menar att det finns många utmaningar och fallgropar som uppstår längst vägen när företag växer och expanderar internationellt.

Viktigt är då att man tidigt har utarbetade strategier för när företag vill ta sig till nästa nivå. Speciellt i dessa tider med Covid19, med hemarbetsplatser och där fysiska möten byts mot teams. Ett välstrukturerat tillvägagångssätt är en viktig nyckel till framgång.

Här har NetNordic identifierat betydelsefulla områden där moderna lösningar, när de tillämpas korrekt, kan hjälpa ditt företag att växa internationellt.

För att kunna minimera era driftskostnader, så måste ni se till att dra nytta av de potentiella stor-driftsfördelarna som kan realiseras med smarta lösningar inom kom­munikation, cybersäkerhet och datacenter.

 

NetNordics kontor i Solna

Adress: Råsundavägen 4, 169 67 Solna