”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Testa dina "skills" i jakten på att identifiera cyberattacker!

Delta på den interaktiva virtuella utmaningen – Capture the Flag – som riktar sig till tekniker som arbetar med Palo Alto Networks Cortex XDR. Res runt jorden på 90 minuter i jakten på att identifiera, stoppa och lösa attacker. En rolig interaktiv övning där dina kunskaper ställs på prov!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

När och var

Datum 25 april 2019

Tid 08:30 - 11:00

Plats NetNordics lokaler

Spara datumet

NetNordic DDoS War Room
Tillsammans med vår leverantör och partner NETSCOUT Arbor kommer vi att skapa och stoppa avancerade DDoS-attacker. Ta med din dator till NetNordics lokaler på Råsundavägen 4, 169 67 i Solna, och lär dig mycket mer om avancerad IT-säkerhet.


DDoS War Room - 25 april 2019

Visa agenda Till anmälan

LADDA NER DAGENS PRESENTATION HÄR

NETSCOUT, Overview, Vision and Strategy

 

Lär dig att stoppa komplexa attacker och hot!

Är du beredd att stoppa DDoS-attacker innan de påverkar ditt företag? Ni får vara med på att vi tillsammans skapar en mycket avancerad attack med upp till 50 olika DDoS-signaturer mot en labbmiljö tillsammans med vår partner NETSCOUT Arbor, som är marknadsledande inom hanteringen av just DDoS-attacker, cyberhot och nätverksvisibilitet.

Vi visar ett övervakningsverktyg och demonstrerar vikten av att ha insikt i nätverkstrafiken. Sist men inte minst – du får lära dig att stoppa dessa komplexa attacker och hot!

Datum: 25 april 2019
Tid: 08:30-11:00
Plats: NetNordics lokaler
Adress: Råsundavägen 4, 169 67 Solna

Ta med:

Ta med din egen dator. Den bör ha wifi och gärna minst två olika browser-möjligheter, exempelvis: Edge, Crome eller Safari.
Vi kommer att utföra en DDoS labb-situation tillsammans med dig på kontoret.

Så här hittar du till oss:

Vi sitter i samma lokaler som Radpoint, på våning 5.

Adress: Råsundavägen 4, 169 67 Solna

Pendeltåg: Solna station

Tvärbana: Solna station

Keynote talare

Niclas Molander

Säljansvarig i Norden, NETSCOUT Arbor

Lång erfarenhet inom säkerhet, från företag som Symantec, Fortinet och Sourcefire / Cisco, innan han kom till NETSCOUT Arbor för två och ett halvt år sedan. Niclas startade sin IT-karriär för 19 år sedan och har arbetat inom IT-säkerhet de senaste 11 åren.

Mario Socarras

Team Lead UK/Regional CE, NETSCOUT Arbor

Mario has 16 years of experience dedicated to key IT architectures. More recently, in his role at Arbor Networks he has focused only on network security for Enterprise and Service Providers, providing guidance and recommendations around DDoS and Network visibility.

Agenda of the day

 • 08:30-09:00

  Vi bjuder på kaffe och lätt frukost

 • 09:00-09:15

  NetNordic - Öskar välkommen och intro till cybersäkerhet

 • 09:15-09:30

  NETSCOUT Arbor - introduktion och presentation

 • 09:30-10:00

  NETSCOUT Arbor - livedemonstration och förklaring av DDOS-attacker!

 • 10:00-11:00

  NETSCOUT Arbor - hur skyddar du dig och stoppar en DDOS attack?