”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
NetNordic Summit 2020 (online)

Ett digitalt event med ett krispigt och färskt innehåll inom IT-säkerhet och smarta datacenter. Tillsammans med marknadsledande leverantörer och marknadens absolut vassaste teknologier har vi skräddarsytt ett innehåll för dig som är beslutsfattare inom IT/drift och säkerhetsfrågor. Agendan består av keynote-talare, inspirerande föreläsare och inte minst intressanta breakout sessions. Anmäl dig redan idag!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

När och var

Datum 14 mars 2019

Tid 08:30 - 15:00

Plats Bygget Fest & Konferens - konferenslokal

Spara datumet

NetNordic är med på DDoS Day 2019
Under de senaste åren har DDoS-attackerna blivit allt vanligare, starkare och mer sofistikerade. Detta kräver att slutanvändarna lär sig mer om framtida trender inom IT-säkerhet och hur man bäst skyddar sin verksamhet. På DDoS-dagen 2019 kommer de allra senaste nyheterna om DDoS-attacker och hur man skyddar sin verksamheten att vara i fokus.


DDoS Day 2019 - 14 mars 2019

Till anmälan

Anmäl dig till DDoS Day 2019

Den ledande nordiska konferensen om DDoS-säkerhet. Möt säkerhetsexperterna och lär dig mer om framtidens trender och hur man bäst skyddar sig mot DDoS attacker.

På DDoS-dagen kommer de senaste nyheterna om DDoS-attacker och hur man skyddar verksamheten att markeras. Även om DDoS-attacker har använts i många år har många organisationer fortfarande problem att förhindra det. Konferensen samlar de ledande IT-säkerhetsexperterna i Europa inom DDoS-området. Under en konferens på en dag får du chansen att lära dig mer om hur du förbättrar ditt DDoS-skydd.

ANMÄL DIG HÄR

Det ledande nordiska forumet

DDoS Day är det ledande nordiska forumet som lyfter fram de senaste IT-säkerhetsämnena inom DDoS (Distributed Denial of Services). Några av de frågor som kommer att diskuteras under konferensen är:

– Hur kan DDoS-attacker skada din affärsverksamhet? Finansiella risker? Förlust av känslig data? Goodwill?
– Vad kan du göra för att skydda ditt företag?
– Vilka är de viktigaste säkerhetslösningarna och hur skiljer de sig från varandra?
– Hur bestämmer du om ditt företag är i fara?
– Vilka är de olika variationerna av DDoS-attacker och hur kommer de att utvecklas?

Find Five Faults – Solution Selection

Richard Wray, Senior Director, Netscout (partner to NetNordic)

En solid förståelse av DDoS-landskapet och dess senaste trender gör att du kan prioritera vad du ska leta efter i din DDoS-skyddslösning. En översikt av dessa trender och skillnader som de skapar kommer att diskuteras under seminariepasset. Under presentationen kommer rollspel med en levande demonstration av tillgängliga utvärderingstekniker att genomföras. Vad är skillnaderna ”under huven”? Vad är rätt skyddsnivå för vår storleksorganisation? Vilket värde får jag ut av ett rent hybrid-DDoS-skydd? Måste jag underhålla allt detta själv? Detta är några av frågorna vi kommer att täcka under denna presentation.

Richard Wray har arbetat inom nätverks- och säkerhetssektorn i 30 år. Han är en tekniker med mycket praktisk och operativ erfarenhet. Richard har alltid arbetat med ny och avancerad teknik. Han har haft flera roller i att bygga nya EMEA-baserade företag för amerikanska teknikföretag (Avici Systems, Laurel Networks, Fore Systems). Den nya gränsen för att säkra Internet är den perfekta platsen för Richards mix av tekniska och kommersiella färdigheter och en där han är stolt över att bli kallad ”Guardian of the Connected World”.

Head__Shoulders_-_Wray_edited.jpg