Contact by mail
3 juni 2021

Backup av MS Office 365 – vi ger dig 7 bra orsaker

Har ditt företag gått över till Office 365 eller funderar ni på att göra det? Då behöver ni komplettera med en backup-tjänst. Traditionell backup ingår nämligen inte i molntjänster som Office 365. Vi ger en enkel lösning på hur Microsoft Office 365 backup kan skyddas; som tjänst där vi lagrar en kopia, i ert eget datacenter, i annat moln eller hybrid. Vi ger 7 bra orsaker till ett ”måste” att backa upp och hur ni enkelt kan skydda, söka, återställa 365 Teams kanaler, OneDrive, mail & Sharepoint data. Webinaret är 60 minuter väl investerad tid.

0

dagar

0

timmar

0

minuter

0

sekunder

3 juni 2021
08:30 - 09:30

BACKUPMS Office 365
Microsoft har några grundläggande inbyggda lösningar för dataskydd i Office 365 men man tar inte ansvar för ert data. De erbjuder inte heller olika efterlevnadskrav eller såväl korta som långsiktiga datalagringskrav.

Att skydda ert Office365-data är alltid ert ansvar som kund och NetNordic har tillsammans med Cohesity en mycket kraftfull och omfattande lösning för säkerhetskopiering och datahantering för Office 365.

Backup ur et säkerhetsperspektiv (NetNordic)

BACKUP – ur ett säkerhetsperspektiv
Backup är livsviktigt för företag i dagens riskfyllda IT-säkerhetsklimat. Frågan är inte om en attack kommer att lyckas i slutändan, utan när den kommer att riktas mot just ditt företag. När en attack lyckas och säkerhetslösningar förbigås, kan IT-miljön i vissa fall påverkas på ett sätt som kan lamslå hela verksamheten. Det enda sättet att komma i fas igen är att ha en pålitlig kopia av dina data som inte har äventyrats, en integrerad säkerhetskopia. De mest sofistikerade attackerna, de som specifikt inriktas på ett företag eller en organisation, kommer ofta att i första hand att attackera säkerhetskopior, utan att skicka en varning innan de krypterar produktionsdata. Du måste därför se till att du har en lösning på plats som gör att du, kontinuerligt och tryggt, kan säkerhetskopiera dina system.

BACKUP – som tjänst
Vår expertis är din säkerhet. Välj mellan olika tjänster för att säkra dina viktigaste data. Vi är ISO 9001-certifierade och följer standardens kvalitetskrav för informationssäkerhet, vilket garanterar snabb och säker återställning av dina data om något oförutsett skulle hända. Vi har också full kontroll över hela vår leveranskedja eftersom allt drivs från vårt eget datacenter i Sverige.