Contact by mail

NetNordic UC Flex – Kommunikation som tjänst

Vi driftar er lösning. Vi övervakar alla system, dygnet runt, via vårt eget driftcenter 24/7/365.

En komplett helhetslösning för dina kommunikations-tjänster

NetNordic UC Flex, Kommunikation som tjänst (KST), är en flexibel helhetslösning för din UC miljö. NetNordic tar ansvar för tjänsten och man betalar per månad bara för det som man använder, ”pay as you use”.

Tjänsten är flexibel, du kan enkelt ändra antal användare och användartyp. Det finns även möjlighet att anpassa lösningen mot olika operatörer samt integrera med andra applikationer och system.

Istället för att själv ansvara för driften av sin egen telefonväxel, så väljer många företag att köpa den som tjänst, så kallad kommunikation som tjänst (KST).

De standardlösningar som erbjuds på marknaden idag är ofta svåra att konfigurera och anpassa efter ditt företags egna specifika krav och förutsättningar. Men vi har lösningen för din företagsväxel!

Kommunikation-som-tjänst_web_2

Vi levererar kommunikation som tjänst.
Flexiblare kan det inte bli.

En smartare kommunikationslösning

Med NetNordic UC Flex så får du en helhetslösning för din UC miljö, utan stora investeringskostnader. Vi ansvarar för helheten och du betalar per månad efter hur mycket du använder telefonitjänsten, ”pay as you use”. Skillnaden mellan vår växellösning och andra på marknaden är den flexibilitet vår tjänst erbjuder. Du kan enkelt anpassa kommunikationslösningen mot olika operatörer, integrera med andra applikationer och system, samt enkelt ändra antal användare och användartyp. Molntjänsten UC Flex är på så sätt en av marknadens mest kompletta och flexibla telefonilösningar.

Telefonitjänster anpassade efter ditt företags behov

Vi analyserar ditt företags behov och säkerställer vilka unika applikationer och tjänster som bör ingå i din UC Flex lösning. Här finns det inga begränsningar i vilka operatörer, enheter eller applikationer som ansluts – vare sig tekniskt eller geografiskt. Tjänsten är hela tiden öppen för förändringar och förbättringar för att kunna möta ditt företags behov även i förändringsfaser. Har du kontor i flera städer och länder, då kan du enkelt koppla samman dessa och använda den operatör som lokalt passar dig bäst.

Helt operatörsoberoende

NetNordic analyserar företagets behov och ser över vilka applikationer och tjänster som bör ingå i lösningen.

Med UC Flex finns det inga begränsningar i vilka operatörer, enheter eller applikationer som ansluts – vare sig tekniskt eller geografiskt.

Tjänsten kan också utvecklas och förändras. Beroende på situationen företaget befinner sig i kan man snabbt ändra behörighet, lägga till applikationer, samt utöka antalet användare effektivt och smidigt.

Har företaget kontor i flera städer, eller till och med länder, kan alla kopplas samman och lokalt använda den operatör som passar dem bäst.

Flexibilitet på riktigt

Många företag vill inte ansvara för driften av sitt kommunikations-system, utan vill istället köpa den som tjänst, så kallat kommunikation som tjänst (KST). Problemet med många standardlösningar är att de är svåra att konfigurera och anpassa efter kundens krav och förutsättningar. UC Flex är en molntjänst och även en av marknadens mest kompletta och flexibla kommunikationslösningar.

Med vår tjänst UC Flex får du helt enkelt en mycket anpassningsbar och effektiv företagsväxel som möter dina krav. Den ger dig dessutom möjlighet att samla in information från hemsidor, sociala medier och andra aktiviteter, och på så vis koppla samman det med övriga system hos ditt företag. På NetNordic ser vi också till att bevaka regel- och lagkrav, samt hur användardata lagras på bästa sätt. Detta för att hjälpa till och stödja företag genom de nya EU-lagarna NIS och GDPR som träder i kraft i maj år 2018.

ENKELT
NetNordic UC Flex är en enkel tjänst, där du får full flexibilitet med möjlighet att skräddarsy efter dina egna behov.

DRIFT
Du behöver inte oroa dig över driften. Vi säkerställer drift dygnet runt alla dagar från vårt eget driftscenter.

EXPERTER
Din kommunikationslösning hanteras av vårt professionella team av UC-experter.

KVALITET
Lösningen kan uppdateras när dina behov förändras och när du får nya krav från din organisation.

RAPPORTER
Kontinuerlig rapportering av status och åtgärder.