Contact by mail

Vi hjälper er att ta fram värdet i er data!

Att visualisera stora mängder data kan vara komplext och kräva teknisk expertis och förståelse för hur värde kan skapas för organisationen. NetNordic är Elastic teknikpartner i Sverige. Vi hjälper er!

Analytics – skapa ett mycket större värde från er data!

De största lärdomarna och insikterna kommer från er egen data.
För att kunna ta del av fördelarna måste man börja titta på datan, vrida och vända på den, för arbeta ut mönster och trender.

Att visualisera stora mängder data kan vara komplext och kräva en gedigen teknisk expertis och förståelse för hur värde kan skapas för hela organisationen.

NetNordic kan erbjuda hela eller delar av designen, implementationen och driften som en tjänst. Med alla de fördelar som det innebär i form av effektivisering, trygghet och möjligheten att snabbt öka och minska omfattningen.

Låt oss hjälpa er!

Analytics-hands-on-a-laptop-1024x708

Kibana gör det lätt att förstå!

Kibana låter dig utforska, analysera och visualisera din data i ett interaktivt gränssnitt. Det är enkelt att komma igång med och har samtidigt ett otroligt djup som tillåter er att se på er data på ett sätt ni inte gjort tidigare.  

Kibana som matas med data genom Elastic kan t.ex. användas för att skapa near realtime dashboards eller kombineras med Machine Learning för att skapa automatiska forecasts.   

Netnordic har kompetensen och erfarenheten som krävs för att hjälpa er utnyttja den senaste tekniken och verktygen för att ta er verksamhet till nästa nivå.  

Analytics som en tjänst

En tjänst kan se ut på oändligt många sätt, vilket gör sig utmärkt när ni har ett specifikt behov att uppfylla.
NetNordic tillhandahåller resurskonsulter, konsulttjänster och kan erbjuda allt som en tjänst.

Vi kan managera tjänsten åt er genom en av våra service operations managers och ger er insyn via t.ex. KPI och SLA; eller så styr ni tjänsten själva, ni bestämmer! Vi paketerar det som ni behöver enligt era önskemål.

Elastic

Elastic_WEB_2-1024x918

Elastic Konsulter

NetNordic har flera experter som arbetar med en eller flera produkter från Elastic och vi levererar Elastic-baserade tjänster till bolag i hela landet. 

ai-machine-learning_web_3-927x1024

AI & Machine Learning

Artificiell intelligens är det något som tillhör framtiden eller kan vi använda oss av det redan idag? Vad kan vi lära dem och vad kan de lära av oss?

Elastic_gif

Elastic

Vi är företaget bakom Elastic Stack – vilket innefattar: Kibana, Elasticsearch, Logstash och Beats. NetNordic är experter på Elastic, låt oss hjälpa er!

Strategiska partners

Inom analytics samarbetar NetNordic med Elastic.

Elastic logo