Contact by mail

WiFi – Snabbt, molnbaserat, med hög tillförlitlighet

Tjänsten skräddarsys utifrån era unika behov och levereras sedan som en helhetslösning efter era önskemål.

WiFi som tjänst för företag – Trådlöst nätverk

Arbeta tillsammans med en driftpartner som är expert på säkerhet, nätverk och kommunikation. Få alla fördelar med att kunna erbjuda dina anställda eller gäster ett enkelt, modernt och trådlöst nätverk. Helt utan bekymmer eller oväntade överraskningar i det dagliga arbetet, till en fast månadskostnad.

NetNordic WiFi som tjänst är en tjänst som levereras som en komplett trådlös helhetslösning. Tjänsten uppdateras alltid till den senaste standarden av kapacitet och kvalitet i enlighet med användarnas förväntningar – allt hanteras av NetNordic.

Du får en tillförlitlig, säker och skalbar lösning att växa i. Kontakta oss så hjälper vi er med en skräddarsydd lösning just för ert företag!

WiFi-som-tjänst_WEB

WiFi som tjänst

NetNordic WiFi som tjänst är marknadens bästa WiFi-lösning levererad som en molntjänst. Enklare kan det inte bli.

Ni får ett eget, privat och säkert trådlöst WiFi-nätverk. Utan bekymmer om kapacitet eller kvalitet. Leverans sker nyckelfärdigt som en tjänst, med ett garanterat lågt månatligt pris.

NetNordic har för närvarande pågående projekt på ett flertal hotellkedjor, shoppingcenter, sportanläggningar och kommuner.

Paketet inkluderar:

  • Test av täckning och dimensionering
  • Nödvändigt antal och typ av accesspunkter (standardnivå)
  • Gästlösning med standardanvändarnamn och lösenord
  • Etablering av policy (användarrättigheter)
  • Löpande uppdateringar av software
  • Upptids- och kvalitetsgaranti med löpande rapporter
  • Drift, inklusive etablering av nya användare

Erbjud dina kunder ett säkert trådlöst nätverk

Vad är mer naturligt än att företag, kommuner, arenor, och butiker har ett modernt, stabilt trådlöst nätverk som de kan erbjuda sina gäster?

Trådlöst nätverk har blivit en grundläggande faktor och absolut nödvändigt i vårt uppkopplade samhälle. Man förväntar sig att hitta trådlösa nätverk på jobbet, hemma, i köpcentret, i sporthallen, på café etc.

NetNordic WiFi som tjänst har en garanterad bra täckning, bra kvalitet och kapacitet, samt stöd för de senaste standarderna.

Lösningen drivs helt av NetNordic som har ett attraktivt pris och är experter på nätverk, säkerhet och kommunikation.

WiFi-som-tjänst_WEB

En säker WiFi-lösning. Levereras som tjänst. 
Enklare kan det inte bli.

NetNordic WiFi som tjänst
se filmen!

Fokusera på er egen kärnverksamhet, så hjälper vi er att utveckla ett WiFi-nätverk baserat på den allra senaste tekniken. Vi tar ansvar för hela processen; planering, leverans, installation, driftsättning och support 24/7/365.

Du får sedan genom en portal tillgång till all flödesdata för de installerade accesspunkterna. På så sätt kan du identifiera var alla uppkopplade enheter rör sig som mest och studera trafikflödet. Statistiken kan man sedan använda för att optimera platser som används frekvent eller mer sällan.

Strategiska partners

Inom Wifi som tjänst samarbetar NetNordic med Juniper NetworksExtreme Networks

Juniper Networks logo Extreme Networks logo