Smarta säkerhetslösningar för ditt datacenter

Skydda datacentret. Öka er kapacitet och förbättra er innovationskraft.

Säkerhetsfrågor specifika
för ert datacenter

Det molnbaserade datacentret representerar en nödvändig och ytterst komplex del av ert företag. Den har en enorm ekonomisk potential, samt en kapacitet att öka er innovationskraft. Inför kombinationen av virtualiserade och fysiska nätverksinfrastrukturer är därför inte traditionella säkerhetsmekanismer inom er datasäkerhet tillräckliga. Innovativa lösningar gällande IT-säkerhet är nödvändiga för att skydda det framtida datacentret mot överbelastningsattacker och dylikt.

NetNordic tar hänsyn till säkerhetsfrågor som är specifika för ert datacenter, ert behov av molntjänster och företagsspecifika läge, för att underlätta kostnadsoptimering.

  • Säkerhetslösningar som skyddar ert datacenters nätverksinfrastruktur
  • Skydda och säkra ert virtualiserade datacenter
  • IP-baserade tjänster och datalagring
  • Ge stabilitet till era molntjänster

Datasäkerhet utan att kompromissa

Idag måste trafik och redundans inte endast säkras mellan fysiska element, utan trafiken mellan virtuella element ökar snabbt och kräver därför ett alltmer avancerat säkerhetssystem för att undvika attacker mot datacentren. Våra säkerhetskonsulter lokaliserar förbättringsområden i ert datacenter och erbjuder en IT-säkerhetspolicy för datacenter och tjänster, för att möta nya och sofistikerade hot. NetNordic kan leverera tjänster som skyddar ert datacenter mot exempelvis DDoS-attacker; både större, distribuerade överbelastningsattacker och små, smygande attacker. När det kommer till säkerhet erbjuder vi allt från säkra DDoS-skydd till avancerade nästa generations brandväggar.

Säkerhet utformad efter ert företagsbehov

De tjänster vi erbjuder inom IT-säkerhet för företag är oberoende av vilken eller vilka internetleverantörer ni har. Ni bestämmer själva vilka system som skall skyddas: nätelement, servrar eller applikationer. Vi levererar regelbundna statusrapporter, samt återkopplar vilka åtgärder vi har gjort.

Våra rapporter fungerar som underlag för eventuella förändringar gällande tjänstens utformning och skydd. Eftersom våra IT-säkerhetskonsulter erbjuder flexibla lösningar och tjänster underlättar det för ert företag, då er nätverkssäkerhet behöver justeras.

Förhindra cyberattacker och dataförlust genom att tillämpa en ”zero trust”-filosofi med Nutanix Security Central

Strategiska partners

Inom säkerhet i datacentret samarbetar NetNordic med Nutanix , Cohesity, Palo Alto, Rubrik & illumio

Kontakta oss!

Ring oss gärna direkt på vårt telefonnummer +46 8 555 068 00, skicka oss ett mail sales.se@netnordic.com, eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss! Tack!

Contact by mail