Automatisering i datacenter hjälper dig att hantera allt mer komplex IT-situationer

Organisationer som vill lyckas hantera allt mer komplexa IT-situationer bör hålla koll på automatisering i datacenter. Vi hjälper dig med automatiseringsstrategier och hur du får ut det mesta möjliga.

Automatisering i datacenter ger förbättrad säkerhet och kostnadseffektivitet

Det moderna datacentret är komplext. I takt med att kraven på kostnadseffektivitet blir allt större och användare kräver applikationer som kan appliceras automatiskt och användas direkt – så blir automatisering i datacentret allt viktigare. NetNordic är specialister på lösningar från Cohesity och Nutanix, som underlättar automatiseringen och anslutningen för olika kontroller. Vilket kan gör det möjligt att erbjuda slutanvändare en katalog för egenhanterad service från ditt datacenter.

Programmerbara gränssnitt möjliggör en snabbare och automatiserad driftsättning av processer och arbetsflöden. Det ökar konsekvensen genom att förenkla arbetsmetoderna, vilket leder till färre misstag.

  • Minimering av fel
  • Effektivitet
  • Tillförlitlig drift
  • Efterlevnad

Automatisering för framtiden

Automatisering i ert datacenter hjälper er att behålla och förbättra er konkurrenskraft. För att fortsätta vara relevant för medarbetare, samarbetspartners, befintliga och nya kunder behöver dagens företag kunna leverera nya produkter och innovativa tjänster i en allt snabbare takt. Genom automatisering vinner ni tid och kan fokusera mer på innovation och utveckling.

Automatisera vad? Det beror på vad din organisation vill uppnå och vilka mål ni har. Börja med de processer där ni får störst positiv effekt. Vi hjälper dig att komma igång!

Strategiska partners

Inom automatisering i datacenter samarbetar NetNordic med Nutanix, Cohesity & Rubrik

Kontakta oss!

Ring oss gärna direkt på vårt telefonnummer +46 8 555 068 00, skicka oss ett mail sales.se@netnordic.com, eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss! Tack!

Contact by mail