2 november 2020

Nutanix

Förvandla ditt datacenter med Nutanix

Nutanix lösningar är 100% mjukvarubaserade och bygger på hyperkonvergerad infrastruktur, vilket ger en infrastruktur som integrerar virtualisering, dator, lagring, nätverk och säkerhet för alla applikationer i vilken skala som helst.

Nutanix hjälper kunder att modernisera dina datacenter och köra applikationer i vilken skala som helst på plats eller i molnet. Nutanix levererar enkelhet och smidighet i ett offentligt moln i kombination med prestanda, säkerhet och kontroll av ett privat moln. Läs mer om Nutanix lösningar här.

Nutanix-programvara samlar privata, offentliga och distribuerade moln och ger IT möjlighet att leverera applikationer och data som stärker dina affärskritiska aktiviteter.

Bör Nutanix hjälpa till att omvandla dina datacenter så att du kan förenkla många av dina IT-operationer och minska dina molnkostnader. Våra experter är redo att tillhandahålla de bästa verktygen och hjälp som hjälper dig att komma igång.

En plattform. Alla appar. Alla moln

Konvergera sömlöst alla dina molnmiljöer till en enkel molnplattform och förenkla IT- och applikationshantering så att du kan fokusera på ditt företag och dina kunders behov.

Modernisera ditt datacenter

Bygg ett företagsmoln med hyperkonvergerad dator, lagring, virtualisering och nätverk som kärnan.

Kör vilken app som helst i vilken skala som helst

Kör dina appar och arbetsbelastningar på en enda plattform med oöverträffad tillgänglighet, prestanda och förenkling.

Hantera alla dina moln

Flytta enkelt dina appar och data mellan offentliga, privata och kantmoln för en riktig hybridmolnupplevelse.

Att driva innovation genom starka partnerskap

NetNordic’s teknologipartners har varit nyckeln till vår framgång sedan 2001 och är en avgörande del för att nå vår vision att bli Nordens mest pålitliga IT-partner. För att lyckas med vårt uppdrag har vi noggrant valt ut partners som täcker alla delar från datalagring, virtualisering, moln, nätverk och säkerhet.

Det är tack vare det arbete vi gör tillsammans med dem som gjort oss kända i branschen för att skapa innovativa lösningar. Det innebär att ni aldrig behöver välja mellan att spara pengar och att skaffa er den kompetens ni behöver för att lyckas. För att säkerställa att vi alltid levererar högsta möjliga nivå av service och support fortsätter vi att ständigt investera i utbildning och certifiering av vårt team.

Läs mer om våra lösningar:

Kontakta oss!

Ring oss gärna direkt på vårt telefonnummer +46 8 555 068 00, skicka oss ett mail sales.se@netnordic.com, eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss! Tack!

Contact by mail