”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Testa dina "skills" i jakten på att identifiera cyberattacker!

Delta på den interaktiva virtuella utmaningen – Capture the Flag – som riktar sig till tekniker som arbetar med Palo Alto Networks Cortex XDR. Res runt jorden på 90 minuter i jakten på att identifiera, stoppa och lösa attacker. En rolig interaktiv övning där dina kunskaper ställs på prov!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

2 november 2020

Nutanix

Förvandla ditt datacenter

Nutanix lösningar är 100% mjukvarubaserade och bygger på hyperkonvergerad infrastruktur, vilket ger en infrastruktur som integrerar virtualisering, dator, lagring, nätverk och säkerhet för alla applikationer i vilken skala som helst.

Nutanix hjälper kunder att modernisera dina datacenter och köra applikationer i vilken skala som helst på plats eller i molnet. Nutanix levererar enkelhet och smidighet i ett offentligt moln i kombination med prestanda, säkerhet och kontroll av ett privat moln.

Nutanix-programvara samlar privata, offentliga och distribuerade moln och ger IT möjlighet att leverera applikationer och data som stärker dina affärskritiska aktiviteter.

Bör Nutanix hjälpa till att omvandla dina datacenter så att du kan förenkla många av dina IT-operationer och minska dina molnkostnader. Våra experter är redo att tillhandahålla de bästa verktygen och hjälp som hjälper dig att komma igång med Nutanix.

En plattform. Alla appar. Alla moln

Konvergera sömlöst alla dina molnmiljöer till en enkel molnplattform och förenkla IT- och applikationshantering så att du kan fokusera på ditt företag och dina kunders behov.

Modernisera ditt datacenter

Bygg ett företagsmoln med hyperkonvergerad dator, lagring, virtualisering och nätverk som kärnan.

Kör vilken app som helst i vilken skala som helst

Kör dina appar och arbetsbelastningar på en enda plattform med oöverträffad tillgänglighet, prestanda och förenkling.

Hantera alla dina moln

Flytta enkelt dina appar och data mellan offentliga, privata och kantmoln för en riktig hybridmolnupplevelse.

Personlig Företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales.se@netnordic.com


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare

Personlig Företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales.se@netnordic.com


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare