”Idag är det en väldigt stor skillnad på hur kontaktcentret ser ut om man jämför med hur det såg ut tidigare. Som helhet har det varit en mycket positiv resa för oss tillsammans med NetNordic” .

Cathrine Evensen, Customer Service Centre Manager på Antalis
Testa dina "skills" i jakten på att identifiera cyberattacker!

Delta på den interaktiva virtuella utmaningen – Capture the Flag – som riktar sig till tekniker som arbetar med Palo Alto Networks Cortex XDR. Res runt jorden på 90 minuter i jakten på att identifiera, stoppa och lösa attacker. En rolig interaktiv övning där dina kunskaper ställs på prov!

Vilka är vi?

NetNordic är en oberoende systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster för våra kunder inom nätverk, datacenter, säkerhet, och företagskommunikation.

2 november 2020

Mitel

Powering Connections

Mitel är världsledande inom affärskritisk kommunikation och har genom sina moln-, företags- och nästa generations samarbetsapplikationer skapat mer än två miljarder anslutningar för företag över hela världen. De är fullt fokuserade på att se till att deras kunder har de bästa tillgängliga kommunikationslösningarna. De hjälper dig att ta din kommunikation från var den är idag till var du och dina kunder förväntar dig och behöver den ska vara.

När det gäller Unified Communications och samarbete är Mitel en erkänd industriledare. De gör det möjligt för dina anställda att kommunicera var som helst, när som helst och på vilken enhet som helst.

Gör anslutningar som gör skillnad. Få en strömlinjeformad, integrerad och integrerad kommunikationslösning. Våra experter på Mitel är redo att hjälpa och lösa dina affärskritiska kommunikationsproblem.

Mitel lösningar

Nästa generations applikationer
Små sensorer och AI som ger en bra kundupplevelse

Callcenter och kundupplevelser
Leverera en oöverträffad kundupplevelse

Migration till moln
Öka produktiviteten och minska dina kostnader

On-site strategier
Pålitliga och enkla lösningar på plats

Personlig Företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales.se@netnordic.com


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare

Personlig Företagsrådgivning


+ 46 855 50 68 00 sales.se@netnordic.com


Kontakta NetNordic och få hjälp av en personlig företagsrådgivare